• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Magic pen

aysee35.5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
797
4
96
İzmir
ya bu diş beyazlatma kalemiymiş sanırım, aradım ama konu olarak bulamadım varsa şimdiden kusura bakmayın deyim de :)
bi kaç kullanıcı yorumu okudum diş beyazlatıcı kalem diye, çokta memnun olanlar varmış.. aramızda var mı acaba kullananlar? hem memnunlar mı hem de nasıl temin edebilirim yardımcı olursunuz belki :) şimdiye kadar hep internet sitelerinde satış olduğunu gördüm acep yok mudur elden satış?

yok sanırım :( nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama bu kalem diş etlerinde bi rahatsızlığa yol açmış, dişçi dişçi dolaşıyorum şimdi demiş.. işte kullanan olsaydı da akıl alsaydık bi keşke

Merhaba kizlarr ben de urunu dun aldim, kullananlardan yorum alayim diye arastiriyordum ama kimse yok sanirim. Ben size yazayim o zaman:-) internetten 25liraya aldim gerci benimkinin markasi hollywood smiles, bir suruuu marka var ama turk markalarinin sitesi bana hic inandirici gelmedi yorumlar falan her yerde ayni, orjinal mi emin olamadim gittigidiyordan aldim. Simdi dislerimi fircaladim guzel kuru on dislerime uyguladim 1dk bekledim sonra 1saat hic birsey yiyip icmedim, gerci dmin salcali birseyler yedim leke yaparsa diye odum kopuyor! 1ay boyunca her gun kullanicam istedigim beyazliga kavusurum ins:-))

Flood yapiyorum ama yaziya eklemeyi beceremedim:-) ben dis hekimime sordum, saca boya yaptirmk gibi, yani oyle abartildigi gibi cok zararli degil, kullanabilirsin dedi.

kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim :) sonrasında daha fazla sarılık olarak geri dönmüyordur umarım

Back