• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Magic Leverage Bigudi Kullananlar

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
46
İzmir
Kızlar bu üründen sipariş ettim.Acaba memnun kaldınızmı ? Nasıl kullanıyorsunuz sarmadan önce birşey sürüyomusunuz saçınıza..?

$TV ÜRÜNÜ MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ2222.jpg

ben de aldım netten bu ürünü bir kez denedim ama sarmadan saçıma birşey sürmemiştim doğal olarak da tabi hemen bukleler bozuldu saça birşey sürmek gerek sarmadan yada sonra sprey filan sıkmalı yoksa tutmuyor. ama çok kullanışlı ve çok kolay.

ben de saçlarımı artık maşa ile daha fazla yıpratmamak için sipariş vermeyi düşünüyordum iyi ki foruma bi göz atmışım.

kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, silikon mu acaba o bigudiler? geceden sarıp sabaha kadar beklese daha mı kalıcı olur ki :) saçlarım hep kırılıyor bir sürü de bakım uyguluyorum ama maşa cok yıprattı..alternatif olur belki.

tavsiye edebileceğim bir ürün arkadaşlar..
almayı düşünürken asıl amacım saçımı yıpratmadan şekillendirmek'ti..
maşa kadar kalıcı bukleler yapmıyor çünkü maşadaki gibi ısı etkisi yok. ısı etkisinin olmaması aslında iyi çünkü saçı o kadar yıpratmamış oluyoruz. bu bigudiler saçtayken saç kurutma makinasıyla ısı verilebilir aslında..
bigudiler silikon değil. plastik ve açtıkta delikli bir yapıya sahip oldugunu gördüm, yapısı sert, ürünü ilk aldığımda patates soğan çuvalları olur ya sarı kırmızı renklerde bana onları andırmıştı:)
paketin içinden 2 parça halinde çubuklar cıkıyor bunu birleştirerek uzun bir çubuk elde ediyoruz. bu çubuk sayesinde saçı bigudilerin içine yerleştiriyoruz. çubuğun uzun olması elin-kolun havada kalıp yorulmasını engellemiş oluyor. ben bir iki kez yapınca hemen elim alıştı. zor değil bence.
yazdıklarım umarım faydalı olmuştur düşünenler için..

Back