• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Magic form Büstiyer?

seyma123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
101
2
98
Arkadaşlar merhaba gelinliğimi bursa'da nermateks mode evine diktiriyorum bana magic form büstiyer tavsiye ettiler ama hem o hem gelinlik olunca o gün sıkılırmıyım diye korkuyorum. Aslında kumaş gibi birşey büstiyer hemde gereklimi diye emin değilim ama aldım. Fiyatı 120 lira o yüzdende almayı hiç istemedim ama daha önce kullanıpta bilgisi olan varmı? Gereksiz yere mi aldım acaba diye üzülüyorum. :43:

magic form öneriyorlar daha dik tutması için benimde diktirdiğim yer aynı şekilde magic form önerdi biraz sıkıyor ama yapıck bişey ne yazıkki yok :)

magic form almıştım düğünümde kızlar hiç giyemedim provalar başlayınca düğüne 3 ay kala aldırdı gelinlikcim zorla 100 tl gibi fiyatı vardı o zaman düğünüme 15 gün kala çok çok zayıfladım stresten öylece kaldı 40 bedendi aysira gibi tanınmış bir gelinlikçi sanırım anlaşma yapıyor direk biryere gönderip aldırıyor bence ısrar edip almıcam diyin derim ben abla tavsiyesi bence çok rahatsız patlıcak gibi his veriyor...
başka bişey aldırdı bana gelinlik içine madem olurdu niye önceden ısrar ettiki isteyene çok çok uygun hemen gönderiyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
magic form almıştım düğünümde kızlar hiç giyemedim provalar başlayınca düğüne 3 ay kala aldırdı gelinlikcim zorla 100 tl gibi fiyatı vardı o zaman düğünüme 15 gün kala çok çok zayıfladım stresten öylece kaldı 40 bedendi aysira gibi tanınmış bir gelinlikçi sanırım anlaşma yapıyor direk biryere gönderip aldırıyor bence ısrar edip almıcam diyin derim ben abla tavsiyesi bence çok rahatsız patlıcak gibi his veriyor...
başka bişey aldırdı bana gelinlik içine madem olurdu niye önceden ısrar ettiki isteyene çok çok uygun hemen gönderiyim...

Merhaba,

Ben de düğün hazırlığındayım ve gelinlikçim magic form büstiyer almamı söyledi ancak fiyatı biraz fazla geldi, şuara aslında herseyin fiyatı fazla geliyo bu kadar masrafın arasında :) eğer hala satmayı düşünüyorsanız ben ilgileniyorum.
sevgiler

magic form en iyisi bence kalıpları çok güzel. leventte fabrika satış mağazaları var gidin oradan ger şeyi ucuza alın. sanayide... ben her o tarafa gittiğimde bir şeyler alırım. saten bir pijama takımı istiyordum. kem rahat olsun hem kalitei olsun hem çok şık olsun hemde çok saçma sapan açık olmasın diyordum. Allah arayana verir:) orda muhteşem bir şey buldum.

Back