magdur çocuklarının üstüne taşıt alan varmı?

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
iyi akşamlar eşimmin epilepsi oglu var ve indirimli araba alınıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar tasıt çocugun üstünemi alınıo devri yani yoksa baba alabilirmi eski eşinden olan çocugu 100 de 100 engelli ne anne ne baba biliyor yürümüyor velayet annede babası olarak eşim araaba alabilirmi magduriyetinden dolayı...

Bu konu hakkında fikrim yok; bilen arkadaşlar cevaplayacaklardır.

Ama ben merak ettim; eşiniz çocuğunu ne sıklıkla görüyor?

Emin olmamakla birlikte alabileceğini sanmıyorum, alabilse bi engel durumuna göre yapılıyor o araçlar, eşiniz kullanamaz büyük ihtimalle

Engelli vatandaşlarımıza vergi indirimi var araba alırken ama kendi üstüne olması gerekiyor diye biliyorum. Bir de engellilik derecesi önemli olabilir belki bu durumda, araba kullanamayacak kadar ileriyse sorun olmasın?

Velayet kimdeyse o alır diye biliyorum

bıldıgım kadarıyla engellı kımse onun ustune oluyo ama sanırım 3 kışıye kullanım hakkı tanınıyomuş.yanı onun dısındakılerın kullanımı yasakmış

haklısınız ama oglunun herşeyinden annesi faydalanıyor faydalanmasıda lazım ama annesi bakmıor çocuga anneane ve bbabaanne bakıyor bakımı çok zor allah yardım etsin katı yemek felan yiyemior nöbet geçirior bunlarlaaa eşimin ailesi ilgilenior ve arabayıda eşim bir nevi oglunu getir götür için kullanacak ama konu bu deil ve dagılmasınıda istemiyorum

Konu eşinizin oğluna devlet tarafından tanınmış olan vergi indirimi değil mi?
Eğer buysa dağılan birşey yok
Az önce annesinin baktığını yazdınız şimdi bakmıyor diyorsunuz
Neyse vasisi kimse o yararlanabilir bu haktan tabi engelli kişinin bakımında kullanmak üzere

velayet annesinin üstüne ama çocuga anneanne babaane bakıyor annede babada çalışıyor herneyse bi arkadaşın attıgı linkten sorumun cevabını buldum tşkler ilgilendiginiz için

Konu ile ilgili hiç bir fikrim yok ama epilepsi rahatsızlığı olanlara ehliyet verilmiyor diye biliyorum, bu yüzden araba onun adına olur mu bilmiyorum. Allah şifa versin. Psikolojik olarak çok etkileyen bir rahatsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…