- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- Konu Sahibi guzelkizMS
-
zaten konunun dagılacagının farkındayım her gelmesine gidip görüyorBu konu hakkında fikrim yok; bilen arkadaşlar cevaplayacaklardır.
Ama ben merak ettim; eşiniz çocuğunu ne sıklıkla görüyor?
Emin olmamakla birlikte alabileceğini sanmıyorum, alabilse bi engel durumuna göre yapılıyor o araçlar, eşiniz kullanamaz büyük ihtimalleiyi akşamlar eşimmin epilepsi oglu var ve indirimli araba alınıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar tasıt çocugun üstünemi alınıo devri yani yoksa baba alabilirmi eski eşinden olan çocugu 100 de 100 engelli ne anne ne baba biliyor yürümüyor velayet annede babası olarak eşim araaba alabilirmi magduriyetinden dolayı...
Ne gelmesine? Kimin gelmesine? Anlamadımzaten konunun dagılacagının farkındayım her gelmesine gidip görüyor
Velayet kimdeyse o alır diye biliyorumiyi akşamlar eşimmin epilepsi oglu var ve indirimli araba alınıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar tasıt çocugun üstünemi alınıo devri yani yoksa baba alabilirmi eski eşinden olan çocugu 100 de 100 engelli ne anne ne baba biliyor yürümüyor velayet annede babası olarak eşim araaba alabilirmi magduriyetinden dolayı...
iyi akşamlar eşimmin epilepsi oglu var ve indirimli araba alınıyormuş bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar tasıt çocugun üstünemi alınıo devri yani yoksa baba alabilirmi eski eşinden olan çocugu 100 de 100 engelli ne anne ne baba biliyor yürümüyor velayet annede babası olarak eşim araaba alabilirmi magduriyetinden dolayı...
haklısınız ama oglunun herşeyinden annesi faydalanıyor faydalanmasıda lazım ama annesi bakmıor çocuga anneane ve bbabaanne bakıyor bakımı çok zor allah yardım etsin katı yemek felan yiyemior nöbet geçirior bunlarlaaa eşimin ailesi ilgilenior ve arabayıda eşim bir nevi oglunu getir götür için kullanacak ama konu bu deil ve dagılmasınıda istemiyorumÇocuk annesiyle yaşıyorsa hoş olmaz
Bu şekilde insanlara devlet, ONLAR İÇİN KULLANİLMAK ÜZERE taşıtları indirimli veriyor
Çocuk için kullanılmayacaksa içinize sinecek mi bu durum
Çocuğun bu durumundan fdaydalanmış hissetmeyecek mi Eşiniz?
oglunun babaannesine her gelip gitmesine gidip ilgilenio ogluyla ama çocuk anlamıyor hiç birşeyden epilepsinin en kötü haliymiş o kadarda güzel bi çocukki masumNe gelmesine? Kimin gelmesine? Anlamadım
Konu eşinizin oğluna devlet tarafından tanınmış olan vergi indirimi değil mi?haklısınız ama oglunun herşeyinden annesi faydalanıyor faydalanmasıda lazım ama annesi bakmıor çocuga anneane ve bbabaanne bakıyor bakımı çok zor allah yardım etsin katı yemek felan yiyemior nöbet geçirior bunlarlaaa eşimin ailesi ilgilenior ve arabayıda eşim bir nevi oglunu getir götür için kullanacak ama konu bu deil ve dagılmasınıda istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?