iş arayan genç arkadaşlarımıza mağazacılık alanında iş bulmalarını önerebilirim.öncelik olarak şunu söylemem gerekirki aöf işletme 4.sınıfa geçtim.geçen sene baktımki diploması olmayana işte yok.tüm kariyer sitelerinden iş başvurusu yapıyorum ve sonuç alamıyorum.arkadaşım parttime bir mağazada çalışmaya başladı..yapma ya biz mağazada nasıl çalışırız dedim.düşünsenize kendiniz müşteriyken birden satıcı olmayı düşünmek ilk başta zor geliyor insana.hele babanız çalışmaya karşı bir adamsa:1no2:neyse bende sektöründe en iyilerden biri olan bir bebek mağazasına başvuruda bulundum.hemen yanıt aldım.ilk işim olmasına rağmen beni satışa değilde kasaya almak istediklerini söyledilersenağlamaik başta tereddüt ettim para işinden hiç anlamam diyekaydirigubbakcemile3neyseki başladım.babamı çok zor ikna etmiştim.otur oturduğun yerde rahatmı batıyor demesinmi:bbo:ilk 15 gün hergün ağladım hergün ben yapamıcam işten çıkıyorum dedim:ecrin_bebek:ama daha sonra öyle bir alıştımki 10ay boyunca hiç hatasız çalışmanın mutluluğuyla ağlayarak işimden ayrıldımmalum yaz gelmişti ve 2.5ay yazlığa gitmek zorunda kaldıkkaydirigubbakcemileşimdi geleli 10gün oldu ve büyük ihtimalle haftaya ayrıldığım mağazamda işe başlayacağımmüdürümüz senden iyisinimi bulucaz sen bizim mağazanın bir parçasısın dedi...okul bittikten sonra bankacı olmak istiyorum ama öğrenciyken yapılacak eğlenceli bir işsengözlerimebaksanabbence genç arkadaşlarımıza duyurulur