Mağaza - Home Sweet Home görüşlerim

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Kızlar Cuma akşamı Cevahir AVM'nin alt katında bulunan bir kaç mağazayı gezeyim dedim.
Malum çeyiz alışveri bitmek bilmiyor... :9:
Fakat şu banyo takımına bayıldım ve içim gittiii... :16:

Kendi banyo takımımda çok güzel, fakat yurtdışından getirirken tuvalet fırçalığı ve çöp kovası kırılmıştı, porselen olduğu için.
Bu iki modeli gördüm ve resmen aşık oldum... 295TL dediler fiyatına şok oldum...
Gerçi Primanova vs. gibi ürünlerinde fiyatları 245 - 260'tan aşağı değil.
Akrilik veya diğer malzeme (adını unuttum) o kadar para verene kadar, kaliteli porselen olduğu için bu fiyatı hak ediyor sanırım.

Çeyiz alışverişinde olanlar ve banyo aksesuarlarını tamamlamamış olan arkadaşlar, sizlere tavsiyem
Eğer bütçeniz müsait ise bu takımlardan birini alın derim!

Parça parça satıp satmadıklarını sordum, malesef takım olarak satılıyormuş. Bilginize. :34:

1000_1201279112224.jpg
1000_120127910578.jpg

1000_1201279111927.jpg

1000_1201279112630.jpg

1000_120127911299.jpg

Ya öyle deme, ben daha hayatımda kimse yokken (yıllaaar yıllar önce) banyo takımı aldım.
Benim takımımda bu:
attachment.php
attachment.php

Banyo perdesi ve paspaslarını da beraberinde almıştım.
Hem severek hem de aslında ilerde banyomun rengine uyarmı düşüncesi aklıma gelmeden...

Kısmete bakın ki banyoma cuk uydu :))))

O yüzden bilmiyorum, ben hoşuma gidenleri hemen almayı seviyorum doğrusu... Sonra ya para yetişmiyor, ya ürün kalmıyor...

Ya öyle deme, ben daha hayatımda kimse yokken (yıllaaar yıllar önce) banyo takımı aldım.
Benim takımımda bu:
attachment.php
attachment.php

Hem severek hem de aslında ilerde banyomun rengine uyarmı düşüncesi aklıma gelmeden...

O yüzden bilmiyorum, ben hoşuma gidenleri hemen almayı seviyorum doğrusu... Sonra ya para yetişmiyor, ya ürün kalmıyor...

senin takımını biliyorum hatta daha önce sormuştum nerden aldığını yurt dışından demiştin:) çok güzel güle güle kullan. benim düşüncem alınıcak çok şey var daha buda sonraya kalsın:)

senin takımını biliyorum hatta daha önce sormuştum nerden aldığını yurt dışından demiştin:) çok güzel güle güle kullan. benim düşüncem alınıcak çok şey var daha buda sonraya kalsın:)

Evet sende haklısın o konuda canım...
İnşallah gönlüne göre olur :34:

Neden ki?
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. :44:

kırılma olasılığı çok yüksek. sonuçta en sık kullanılan odalardan biri banyo tuvalet. bu eşyalar da sık kullanılacak. belki yerleri iyi sabitlenirse - benim sabunluk gibi lavabonun kenarında durup zırt pırt düşmezse :)- bir şey olmaz; ama gelen bir çocuk her şeyi mahvedebilir. mesela dün tepsili kahvaltılıklardan aldım, diğerlerini beğenmediğim için porselen oldu. kapakları ayrı, bir büyük kapaklılarda gıdaların kokuları karışır diye hepsini ayrı kapaklı aldım. o kapakları kesin kırcam biliyorum yani :D ama çok pahalı değildi sonuçta, onun için aldım işte. cam kek kalıbı istiyorum mesela, onda da aynı sorun var alamıyorum. bir sürü bir şey :)

kırılma olasılığı çok yüksek. sonuçta en sık kullanılan odalardan biri banyo tuvalet. bu eşyalar da sık kullanılacak. belki yerleri iyi sabitlenirse - benim sabunluk gibi lavabonun kenarında durup zırt pırt düşmezse :)- bir şey olmaz; ama gelen bir çocuk her şeyi mahvedebilir. mesela dün tepsili kahvaltılıklardan aldım, diğerlerini beğenmediğim için porselen oldu. kapakları ayrı, bir büyük kapaklılarda gıdaların kokuları karışır diye hepsini ayrı kapaklı aldım. o kapakları kesin kırcam biliyorum yani :D ama çok pahalı değildi sonuçta, onun için aldım işte. cam kek kalıbı istiyorum mesela, onda da aynı sorun var alamıyorum. bir sürü bir şey :)

Dilimi ısırayım, ben çok nadir birşey kırdığım için gerçekten kırılabilecekleri aklıma hiç gelmeden aldım herşeyi.
Belki ondan biraz tedirginlik yok bende. fakat düşüncelerinde haklısın, bir çocuk herşeyi mahvedebilir.
Nasip, ben kendi ürünlerimi kullanıp göreceğim artık, bende şimdi kullanmadığım için bilemiyorum tabii..

Fakat bizim evdeki sabunluklarda porselen olmasa dahi, yere veya lavabonun içine kayıp düşse kırılacak cinsten bir materyalden.
Daha hiç düşürüp kıran olmadı, belki de böyle bir tecrübem olmadığı için şimdilik düşünemedim bu olasılığı...

Güle güle kullanırsın inşallah aldıklarını ve umarım hiç kırılmazlar.
İnsan bir hevesle alıyor, benim aldıklarımdan kırılan olursa herhalde üzülürdüm baya :34:

bende gecen hafta home swet home mağazasına uğradım harıka yatak örtüleri newresimler hawlular waryaa:)ama cok pahalı geldı bana ürünleri.banyo takımları cok şıkk

bende gecen hafta home swet home mağazasına uğradım harıka yatak örtüleri newresimler hawlular waryaa:)ama cok pahalı geldı bana ürünleri.banyo takımları cok şıkk

Evet herşeyi çok güzel, ama dediğin gibi çok pahalı.
O yüzden en güzeli sezon indirimlerini takip etmek bence.
Aynı zamanda English Home'u da tavsiye ederim :34:

Ben bu banyo takımlarına bayıldııııııııımmm:69: Çok güzeller yaaa:69:

Mudo conceptin kabartmalı desenlilerine de bayılmıştım ama bunlar Ashley tarzı daha farklı:30:

Offf insanoğlunun neden aldıkça alası gelir ki :31::9::31:

English Home, benim çiçekli bahçem :16:
oda kokuları çok çok güzel, tasarımları ve kokularıyla :)

Benim takımımda bu:
attachment.php
attachment.php

Çok güzelmiş ben seninikini çok begendim , diğer ürünlere gelince gerçekten harikalar tam benim tarzım ama 245 tl çok yani banyo seti için gereksiz :)

Çok güzelmiş ben seninikini çok begendim , diğer ürünlere gelince gerçekten harikalar tam benim tarzım ama 245 tl çok yani banyo seti için gereksiz :)

Home Sweet Home'daki takımlar (porselen olanlar) 295 TL canım.
Primanova gibi ürünler, akrilik ve polyresin olanlar 160 - 245 TL civarı, modele göre fiyatları değişiyor, ama bu dediklerim takım olanlar.
İstenirse tek tekte alınabiliyor, ama tek bir parça nereden baksan 12 - 13 TL zaten.
Bu Primanova takımlarda en pahalı olan parça çöp kovası (65-80 TL arası değişiyor) ve tuvalet fırçası (50-70 TL arası değişiyor).
Aslında takımlar bu yüzden biraz pahalı.

Uygun olanlar yok mu? Elbetteki var, fakat albenisi belki bu kadar yok.
Sonuçta 1 kere alınan şey ve şık duruyor, primanova'ların en büyük özelliği aldığın banyo takımı ile aynı olan klozet kapaklarının olması.
Misal:
Greek Takım

Primanova-Primanova-Greekey-Klozet-Kapa%C4%9F%C4%B1-9684-41692-1-product.jpg
GreekKey_20100831_104729.jpg
images

Minnow Takım
FB,7761,92,primanova-minnow-klozet-kapagigl-tip-klozet-kapagi-primanova-aksesuar.jpg
1000082196.jpg
Resim_1308578838.jpg

Meadow Takım
Primanova-Primanova-Meadow-Klozet-Kapa%C4%9F%C4%B1-9682-71692-1-product.jpg
FB,10567,62,primanova-meadow-pamuk-kutusu-banyo-aksesuarlari-primanova-aksesuar.jpg
MEADOW_BANYO_HALISI_3'L%C3%9C_SUPERSOFT_14214.jpg

Heart Takım
FB,10924,60,primanova-heart-klozet-kapagi-klozet-kapagi-primanova-aksesuar.jpg
FB,11012,60,primanova-heart-havlu-5090-havlu-primanova-aksesuar.jpg
Heart_3lu_20100907_153944.jpg
219283_w640_h640_heart20100830131837.jpg

Yani böyle bir çok seçenek mevcut.
Banyo rengine ve kişinin zevkine göre.
Fakat benim bir tek banyoma "Heart" modeli uyuyor.
Ne yazıkki aynı model eltimde var. O yüzden bunu almadım. :)
Bende paylaştım ki hem fikir olsun hem seçenek.
Bu ürünleri Koçtaş, Bahaus, Pratiker, Tepehome vs. gibi mağazalarda bulabilirsiniz.
Fiyatlar ürünlerin özelliklerine göre değişiyor ;)

teşekkür ederim canım :) kırılsın daha güzelini alırız biz de :9:

Canım büyük konuşmuşum, evlendiğimin 3. haftası porselen takımın diş fırçalığını kırdım biliyor musun?? :9:
Dediğin gibi kırılsın daha güzelini alırız ama perdeyle uyumlu olduğu için, sanırım bir daha bir örnek bulamam gibi geliyor.
En azından bu kadar uyumlu olma ihtimali az... :31:

Çok güzel bunlarrr ya :16: sırf çöp kovasının 159 tl olması kötüü
Evet çok pahalılar ama dediğin gibi çok güzeller.
Bir gün mutlaka bu setlerden alacağım, şimdilik kendi setlerim de güzel.
Önce onları bir kullanayım hayırlısı ile... :34:

Back
X