Kızlar Cuma akşamı Cevahir AVM'nin alt katında bulunan bir kaç mağazayı gezeyim dedim.
Malum çeyiz alışveri bitmek bilmiyor...
Fakat şu banyo takımına bayıldım ve içim gittiii...
Kendi banyo takımımda çok güzel, fakat yurtdışından getirirken tuvalet fırçalığı ve çöp kovası kırılmıştı, porselen olduğu için.
Bu iki modeli gördüm ve resmen aşık oldum... 295TL dediler fiyatına şok oldum...
Gerçi Primanova vs. gibi ürünlerinde fiyatları 245 - 260'tan aşağı değil.
Akrilik veya diğer malzeme (adını unuttum) o kadar para verene kadar, kaliteli porselen olduğu için bu fiyatı hak ediyor sanırım.
Çeyiz alışverişinde olanlar ve banyo aksesuarlarını tamamlamamış olan arkadaşlar, sizlere tavsiyem
Eğer bütçeniz müsait ise bu takımlardan birini alın derim!
Parça parça satıp satmadıklarını sordum, malesef takım olarak satılıyormuş. Bilginize.
Malum çeyiz alışveri bitmek bilmiyor...

Fakat şu banyo takımına bayıldım ve içim gittiii...

Kendi banyo takımımda çok güzel, fakat yurtdışından getirirken tuvalet fırçalığı ve çöp kovası kırılmıştı, porselen olduğu için.
Bu iki modeli gördüm ve resmen aşık oldum... 295TL dediler fiyatına şok oldum...
Gerçi Primanova vs. gibi ürünlerinde fiyatları 245 - 260'tan aşağı değil.
Akrilik veya diğer malzeme (adını unuttum) o kadar para verene kadar, kaliteli porselen olduğu için bu fiyatı hak ediyor sanırım.
Çeyiz alışverişinde olanlar ve banyo aksesuarlarını tamamlamamış olan arkadaşlar, sizlere tavsiyem
Eğer bütçeniz müsait ise bu takımlardan birini alın derim!
Parça parça satıp satmadıklarını sordum, malesef takım olarak satılıyormuş. Bilginize.