Saç Rengi ve Saç Boyama Mafoldum

neslihan54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
124
0
46
Sakarya
Merhaba Hanimlar...
benim bir derdim varki... Ah ah..
dimfi söyle söyleyeyim ben size benim saclarim kizildi
sonra sacimi kendi sacrengim gibi boyamak istedim dogl olsun diye koleston´dan koyu kahve aldim, bu da oldumu simsiyah
bide beyaz tenliyim hic gzl durmadi...
gittim aldim oriyal ile acdim sacimi üstüne acik kahve boyadim bu seferde oryal gzl olmadi saclarimin arasinda bazi diblerim sap sari kaldi halbuki boyayi cok gzl yedirmisdik her bir yanina...
sonra bakdim hic mi hic güzel olmadi, teyzeme sordum oda dediki bu farki ancak kizil kapatir tekrar kizila boyamalisin bende öyle yapttim
simdide uclarim daha koyu ve saclarimin arasindaki o bazi sari olan yeler kipkirmizi hic gzl durmuyor
sabunla akitmaya calisdim ama bi ise yaramadi
NE YAPABILIRIM???

Canım bence artık bi işlem yapma saçına.İyi ki saçına birşey olmamış yazık yahuuu.
Oryalde kullanmışsın bi süre bekle kızıl çabuk akar zaten.yerimseniben

evet cok haklisin saclarim baya mafoldu...
zaten en son bir ay önce boyadim sacimi.. yikiyom yikiyom akmiyor... cok cagresizim
bide kendi sac dibimde cikdi hepten karman corman oldu saclarim :/

Son düzenleme:
bende koleston un koyu kahvesiyle boyayip siyah yapmistim =) ilk gordugumde sok olmustum

öncelikle gliss in sarı saç maskesinden al.bi hafta boyunca her saçını yıkadığında bütün saçına iyice yedirip bikaç dakika bekleyip durula.çok işe yarıyor o maske.saçların biraz olsun toparlanır bi hafta içinde.
daha sonra da palettenin açık kahvesini boya.ancak o kapatır bu renk farklılıklarını.hatta kızıllardan tamamen kurtulmak istiyorsan palette 10 min in 510 numarası var küllü açık kahve olmalı ismi.o daha iyi kapatır ama çok koyu olmasından korkuyorum.küllü renkler koyu çıkıyor çünkü.
ama şimdilik geçici bi çözüm istersen dediğim gibi açık kahve ile boya.bi ay sonra tekrar aynı renkle boyarsan iyice kapanır gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…