Çocuk Hastalıkları maflor toz tok karnınamı verilmeli?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.008
87
643
İstanbul
kızlar 2 yaşında oğlum önceki gün ateşi çok yükseldi ve ishal. ateşi normale döndü ama ishali 4 gündür devam ediyor. yine önceki gece baya çok kustu. sizce doktora tekrar götürmelimiyim. maflor verdi doktorumuz. onu açmı tokmu kullanmalıyız, söylemişti ama unuttum, ogün kafam hiç yerinde değil ateşini düşüremiyorduk bütün gün hastanedeydik. kaka tahlilimiz normal çıktı. sıvı alımı iyi gibi ama yeterlimidir bilmiyorum, zorlada içmiyor zaten. bazı yöntemlerle ishalini kesmeye çalışmam doğru olurmu acaba? vücut bişekilde ishalle atıyor diye kesmeye çalışmadım doğrumu yaptım bilmiyorum. sadece doktorun verdiği ilacı kullanıyoruz.

canım merhabalar reflor maflor aynı şeyler bunlar sadece ticari isimleri özünde ikiside bağırsak düzenleyici aynı zamanda
kaybedilen elektrolit dengesini sağlamak için kullanılırı
bunlar sağlıkçı bilgiisiydi
benimde 1,5 yaşında bi oğlum var 3 gündür isha maflor başladım tok veya aç farketmez ama verene kadar anam ağlıyor
suyu çok seven oğlum onu suya kattıgımı anında farkediyo
en sonunda bende yoğurda kaattım ama nafile
doktoruyla görüştüm şurup önerdi onu içiriyorum kesildi bugun çok şükür ishali
tabi ishalle atması iyide bide sıvı elektrolit dengesini kaybetmesiden korktuğum için kestim
çünkü resmen zayfladı gözü içe çöktü yavrumun
son olarakta aynı şekilde pişik oldu yavrum
sürekli şampuanla poposunu yıkadım artı hametan kullandım oda toparladı benmkininde resmen kanadı yani
geçmişler olsun canım
allah bebeklerimize şifa versin
amin

tşkrler yorumun için. bizimkisinin ishali azaldı ama devam ediyor yinede. doktoruylag örüştüm bir iki hafta sürer zaten dedi. pişik durumuda daha iyi düne oranla. ben reflorü sütüne katıp veriyorum doktora danıştım. sütü çok sevdiği için sorun yaşamadım. iştahı yok pek, suyuda susadıkça içiyor meyve suyu vs. içmiyor. muz, leblebi, şeftali vs. yediriyorum.. şimdilik durum böyle inş. düzelir diye bekliyoruz..

merhabalar
konunuzu okuyunca benimde aynı şey kızımın başına geldi ve maflor toz verdi yanlız maflor ile rofler arasında dağlar kadar fark var reflor bir mayadır maflor ise içerininde probiyotik olan bir toz gıda takviyesidir ishal durumunda bağırsaklardaki probiyotik dengesini korur ve bağırsakları düzenler ayrıca su ile verildiğinde reflor gibi kötü kokulu değildir hiç farkedilmiyor benim kızım gayet rahat içti zaten yoğurt mayalarken bile maflor saşe kullanılıyor ben gerçekten memnun kaldım antibiyotik kullanmadan maflor sayesinde bağırsak enfeksiyonunu atlattık paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…