mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 12 Ocak 2011 Konu Sahibi mymelino #1 Doğuum çatlakları -- ergenlikteki çatlaklar-- yanık izleri-- kazada oluşmuş yara izleri--3ay günde 3veya 4 defa sürülecekmiş... Kullanan varmı ?? Yorumları bekliyom..
Doğuum çatlakları -- ergenlikteki çatlaklar-- yanık izleri-- kazada oluşmuş yara izleri--3ay günde 3veya 4 defa sürülecekmiş... Kullanan varmı ?? Yorumları bekliyom..
P Pikadil Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2011 11 0 6 Şubat 2011 Konu Sahibi mymelino #2 Ben de almistim ama su bu derken kullanmaya baslayamadim. Hatirladigim kadariyla sogan kabugundan uretiliyor. Ancak kremin kokusu yok.
Ben de almistim ama su bu derken kullanmaya baslayamadim. Hatirladigim kadariyla sogan kabugundan uretiliyor. Ancak kremin kokusu yok.
mymelino Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2009 966 3 8 Şubat 2011 Konu Sahibi mymelino #3 Ben bugün kullanmaya başladım.. Günde 3-4 defa sürcem gelişmeleri yazarım... Ben yüzümde çatlak gibi iz var onun için kullancam
Ben bugün kullanmaya başladım.. Günde 3-4 defa sürcem gelişmeleri yazarım... Ben yüzümde çatlak gibi iz var onun için kullancam