• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri maden suyu,lımon ve bebe yağı hakkında..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
arkadaslar yorgun cıltler ıcın bır tarıf gordum 1sıse maden suyu yarım lımon suyu ve 3yemek kasıgı bebe yagı dıye..artı ıyı bır makyaj altı olabılecegını soyluyorlar ama lımon falan olunca acaba yuze bu uygulanıpta dısarıya gunese maruz kalındıgı zaman bır zararı olur mu dıye dusundum..gunes leksınden falan korkuyorum zaten cıldımde bazen lekeler olusuyor korktum..
acaba bır fıkrınız var mı??

çekiniyorsan geceleri uygula
makyaj altı yapma
sonuçta bilecemeyeceğimiz bişi olabilir
yani limon güneşle cilde kötü etki edermi çok bi bilgimiz yok
internetten iyice araştrmk lazım
yada sadece akşamlarık kullanmak lazım

benim bildiğim c vitamini içeren şeyler sürüp güneşe çıkmak leke çıkarıyor ya da var olan lekeleri artırıyor...yanlıs bilmiyorsam öyle
ayrıca cildiniz hassassa limon yakacaktr ben limonu süremem yüzüme yakması bi yana alerji oluyor hemen

Back
X