Ben anlayabiliyorum cünkü toplum bu genclerin yok oldugunu var sayiyor. Yani Türkiye`de guy diye birsey yok.kuzenimin eşinin gay olduğu ortaya çıktı, anlamıyorum gay biri niye bir kızın kanına girip erkek gibi görünüp evlenir anlamıyorum!!!!
İkisinin de nick isim soyisim. :))konu sahibiyle aynı gün üye olmuşsunuz ve ikinizinde gay kocaya sahip tanıdıkları var. ne çok ortak yanınız var.
konuyla ilgili olarakta, "toplum baskısı" diyorum başka bir şey demiyorum.
kib ledim bakalım aynı kişiyse çıkar açığa. pusudayım:)İkisinin de nick isim soyisim. :))
hormonal bişey bu. yemeklere birşey katmak ile ne alakası var ??yemeklerine mi birsey katıyorlar bizim erkekleri mi ze ne oluyor böle
bir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedimhormonal bişey bu. yemeklere birşey katmak ile ne alakası var ??
alla alla enteresan nasıl bir makaleymiş ki o tavuklar büyüsün diye fenni yem verilir ilginçbir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedim
suan tel deyim. pc başına geçersem bulup yollamaYa çalışırım. Zira uydurmuyorum.[/QUOTE][UOTE="izmirlikiz35, post: 40774197, member: 406602"]alla alla enteresan nasıl bir makaleymiş ki o tavuklar büyüsün diye fenni yem verilir ilginç
bir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedim
bir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedim
Dedektif gibisin vay bekonu sahibiyle aynı gün üye olmuşsunuz ve ikinizinde gay kocaya sahip tanıdıkları var. ne çok ortak yanınız var.
konuyla ilgili olarakta, "toplum baskısı" diyorum başka bir şey demiyorum.