madem homoseksüeldin niye evlendin??????

Kuzenin boşansın, aile büyüklerini falan dinlemesin. Geçen gün yine benzer bir konu açılmıştı, orada da yazdım. Kimsenin cinsel tercihine diyecek bir şeyim yok,yanlış olan karşılarındaki insanı kandırmaları.

kuzenimin eşinin gay olduğu ortaya çıktı, anlamıyorum gay biri niye bir kızın kanına girip erkek gibi görünüp evlenir anlamıyorum!!!!
Ben anlayabiliyorum cünkü toplum bu genclerin yok oldugunu var sayiyor. Yani Türkiye`de guy diye birsey yok.
Var olmayan birseyde toplumda ne yapsin ? Mecbur evliligini paravan olarak kullaniyor.
Kattiyen dogru bulmuyorum yaptiklarini ama toplumunda onlari yok saymalarini dogru bulmuyorum.

hormonal,merak ve değişik heyecanlar tatma isteği

bir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedim :-)
alla alla enteresan nasıl bir makaleymiş ki o tavuklar büyüsün diye fenni yem verilir ilginç

[UOTE="izmirlikiz35, post: 40774197, member: 406602"]alla alla enteresan nasıl bir makaleymiş ki o tavuklar büyüsün diye fenni yem verilir ilginç[/QUOTE]
suan tel deyim. pc başına geçersem bulup yollamaYa çalışırım. Zira uydurmuyorum.

[UOTE="izmirlikiz35, post: 40774197, member: 406602"]alla alla enteresan nasıl bir makaleymiş ki o tavuklar büyüsün diye fenni yem verilir ilginç
suan tel deyim. pc başına geçersem bulup yollamaYa çalışırım. Zira uydurmuyorum.[/QUOTE]
uyduruyorsun demedim ki ilginç geldi sadece :))

valla benim eski kocam da dahil o kadar çok böyle isteksiz adam gay koca duyuyorum ki! başka birşeye yoramadim. haklı buldum yazıyı.

Evet dogru o makaleyi ben de biliyorum. Ki gercekten dogru oldugunu dusunuyorum..
bir makale okumuştum tavuklar çabuk büyüsün diye kadınlık hormonu veriyorlar mis. oda erkeklerde bu gibi durumlar ortaya çıkarıyormus. oradan bi mizahsen yapayım dedim :-)

Adamda suç bulmayın o da istemediği biriyle evlenmek zorunda kalmıs bellı batta daha kotusu istemedigi cinsle. Toplum baskısı normal (!) olmaya calısma cabası

X