- 30 Nisan 2015
- 14
- 4
- 45
siz öyle anlamışsınız dul olmanın aşağılanacak bı tarafı yok gay olmakta bı tercih meselesi benım rahatsız olduğum konu kadının kandırılmış olması aynı durumda erkek taraf olsa kadın farklı tercıhlerd bulunsa yıne düşüncem aynı olur bence aldatılmaktan öte bişey bu kolay kolay kabul görecek bı durum değil kimse kendı hayatını başka birinin cinsel kımliğini saklamak için feda etmememli
istediğiniz gibi algılamakta özgürsünüz iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınızCümleyi birazcık inceleyelim o zaman :
dul olmak gayle yaşamktan bınkere evladır üstelik karaktersiz bı gay arkasında bıle duramamış ayrıca çokta iğrenç bee
dul olmak gayle yaşamaktan bınkere evladır
Dul olmak o kadar kötü ki...... lakin gayle yaşamanın yanında kabul edilebilir kalıyor şeklinde anladım ben.
Aynı cümle, 2.kısım :
üstelik karaktersiz bı gay arkasında bıle duramamış ayrıca çokta iğrenç bee
ayrıca çokta iğrenç bee
İğrenç olan nedir, ay insanlar mı, gay insanlarla yaşamak mı ?? Her iki durumda da gaylerin iğrenç olduğu sonucu çıkıyor.
Bu cümlelerden başka hangi anlam çıkar, çıkartan bana da yazsın.
Kocanla sevişmek istemenin nesi ayıp yok artık
konu sahibiyle aynı gün üye olmuşsunuz ve ikinizinde gay kocaya sahip tanıdıkları var. ne çok ortak yanınız var.arkadaşımın eşi gay ama evliliklerinden çocukları bile var:(( 50 yaşından sonra adam evi barkı bırakıp İstanbula yerleştii yeni partneriyle çokk var böyle şeyler de hep gizli saklııı
siz öyle anlamışsınız dul olmanın aşağılanacak bı tarafı yok gay olmakta bı tercih meselesi benım rahatsız olduğum konu kadının kandırılmış olması aynı durumda erkek taraf olsa kadın farklı tercıhlerd bulunsa yıne düşüncem aynı olur bence aldatılmaktan öte bişey bu kolay kolay kabul görecek bı durum değil kimse kendı hayatını başka birinin cinsel kımliğini saklamak için feda etmememli
istediğiniz gibi algılamakta özgürsünüz iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınız
Çok garip bi şey. Evlilik niye var o zaman hepimiz kardes kardes yaşayalım gitsinKendileri Meryem Ana olduklarından çocuk öylece karınlarında belirivermiştir tabii. Ne ilginç insanlar var ya
bana değilde konuya yoğunlaşın rıca ederım ayrıca kusura bakmama zıra bende sızı cıddıye almıyorumgay olmakta bı tercih meselesi benım rahatsız olduğum konu kadının kandırılmış olması
iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınız
dul olmanın aşağılanacak bı tarafı yok
dul olmak gayle yaşamktan bınkere evladır
Her mesajda fikir değiştiriyorsunuz hanımefendi, sizi ciddiye almazsam kusura bakmazsınız herhalde
Çok garip bi şey. Evlilik niye var o zaman hepimiz kardes kardes yaşayalım gitsin
Çok garip bi şey. Evlilik niye var o zaman hepimiz kardes kardes yaşayalım gitsin
bu yazdıklarınızda ciddi iseniz pes artıkEdepli, iffetli kadınlar cinsellik zinhaaaaaaaaaaaaaar istememeli. Kocaları isterse belki, onda da çok hevesli görünmemeli.
kesinlikle katılıyorummmm çok doğruuburada tartısılması gereken erkegı gay olması degıl ,evlenırken durustlukle bu durumu esı olacak ınsana soylememesıdır,bızım topluma her ne kadar ıgrenc gelsede bu ulkede gay ve lezbıyen ılıskı yasayan ınsanlar hıcte azımsanmayacak kadar cok bu normal kabul edılmelı artık
Hayır ironi yapmış sadece :)bu yazdıklarınızda ciddi iseniz pes artık
dogru olanda bu ama dimi evlılık en basından berı durustlukle devam ettırılmelı ..kesinlikle katılıyorummmm çok doğruu
:)Hayır ironi yapmış sadece :)
Edepli, iffetli kadınlar cinsellik zinhaaaaaaaaaaaaaar istememeli. Kocaları isterse belki, onda da çok hevesli görünmemeli.
Adam dövse de sövse de sabredin adınız dula çıkmasın.
Evliliğiniz gerçek olmasa da boşanmayın adınız dula çıkmasın.
Önemli olan tek şey bekaret zaten, gerekirse alnınıza ex kocam gaydi yazın, bakire olduğunuzu herkes anlasın. Hayatınız zardan ibaret, zira beyniniz null. Normalde beyin tüm organlardan kıymetlidir ama olmayınca zara yönelmek gerek tabi. Tüm ülkeler nöroloji araştırmaları yürütür, Türk insanları zar üstüne doktora yapar.
Ölseniz boşanmayın adınız dul olmasın.
Sabredin geçer,tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı başka kadınla olsa bil nasılsa yuvasına döner aman aman kocanızı kaptırmayın çok değerli, sabredin dizinizi kırın oturun geçer......geçer de sabrettiğinizde elinize geçen matah bir şey olsa bari?? Bulunmaz Hint kumaşı kocanız çünkü, 80 milyn nüfuslu ülkede yaşamıyoruz.
En iyisi alnınıza ben bakireyim yazın, toptan kurtulun.