madem homoseksüeldin niye evlendin??????

arkadaşımın eşi gay ama evliliklerinden çocukları bile var:(( 50 yaşından sonra adam evi barkı bırakıp İstanbula yerleştii yeni partneriyle çokk var böyle şeyler de hep gizli saklııı

Cümleyi birazcık inceleyelim o zaman :

dul olmak gayle yaşamktan bınkere evladır üstelik karaktersiz bı gay arkasında bıle duramamış ayrıca çokta iğrenç bee

dul olmak gayle yaşamaktan bınkere evladır

Dul olmak o kadar kötü ki...... lakin gayle yaşamanın yanında kabul edilebilir kalıyor , şeklinde anladım ben. Çıkan anlam: Boşanmış olmak çok kötü.

Aynı cümle, 2.kısım :

üstelik karaktersiz bı gay arkasında bıle duramamış ayrıca çokta iğrenç bee

ayrıca çokta iğrenç bee

İğrenç olan nedir, gay insanlar mı, gay insanlarla yaşamak mı ?? Her iki durumda da gaylerin iğrenç olduğu sonucu çıkıyor.

Bu cümlelerden başka hangi anlam çıkar, çıkartan bana da yazsın.

Güzel ülkemde bu tarz olaylara olumlu bakmıyorlar. Çevremde ailesinin evlatlıktan red edip sokaklara düşen çok kişi var. O yüzden milletin, halkın dilinden uzaklaşmak yansıtmamak için saklamış olabilir.

istediğiniz gibi algılamakta özgürsünüz iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınız

burada tartısılması gereken erkegı gay olması degıl ,evlenırken durustlukle bu durumu esı olacak ınsana soylememesıdır,bızım topluma her ne kadar ıgrenc gelsede bu ulkede gay ve lezbıyen ılıskı yasayan ınsanlar hıcte azımsanmayacak kadar cok bu normal kabul edılmelı artık

arkadaşımın eşi gay ama evliliklerinden çocukları bile var:(( 50 yaşından sonra adam evi barkı bırakıp İstanbula yerleştii yeni partneriyle çokk var böyle şeyler de hep gizli saklııı
konu sahibiyle aynı gün üye olmuşsunuz ve ikinizinde gay kocaya sahip tanıdıkları var. ne çok ortak yanınız var.

konuyla ilgili olarakta, "toplum baskısı" diyorum başka bir şey demiyorum.

istediğiniz gibi algılamakta özgürsünüz iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınız

gay olmakta bı tercih meselesi benım rahatsız olduğum konu kadının kandırılmış olması
iğrenç olan gaylerın ilişkisi bana iğrenç geliyor bunada varmı bı ıtırazınız

dul olmanın aşağılanacak bı tarafı yok
dul olmak gayle yaşamktan bınkere evladır

Her mesajda fikir değiştiriyorsunuz hanımefendi, sizi ciddiye almazsam kusura bakmazsınız herhalde Gerçek düşüncelerinizi ilk mesajlarda yazmışsınız, sonra durumu kurtarmak adına kıvırmışsınız. Bence daha fazla sıvamayın.

bana değilde konuya yoğunlaşın rıca ederım ayrıca kusura bakmama zıra bende sızı cıddıye almıyorum

Çok garip bi şey. Evlilik niye var o zaman hepimiz kardes kardes yaşayalım gitsin

Edepli, iffetli kadınlar cinsellik zinhaaaaaaaaaaaaaar istememeli. Kocaları isterse belki, onda da çok hevesli görünmemeli.

Adam dövse de sövse de sabredin adınız dula çıkmasın.

Evliliğiniz gerçek olmasa da boşanmayın adınız dula çıkmasın.

Önemli olan tek şey bekaret zaten, gerekirse alnınıza ex kocam gaydi yazın, bakire olduğunuzu herkes anlasın. Hayatınız zardan ibaret, zira beyniniz null. Normalde beyin tüm organlardan kıymetlidir ama olmayınca zara yönelmek gerek tabi. Tüm ülkeler nöroloji araştırmaları yürütür, Türk insanları zar üstüne doktora yapar.

Ölseniz boşanmayın adınız dul olmasın.

Sabredin geçer,tilkinin döneceği yer kürkçü dükkanı başka kadınla olsa bil nasılsa yuvasına döner aman aman kocanızı kaptırmayın çok değerli, sabredin dizinizi kırın oturun geçer......geçer de sabrettiğinizde elinize geçen matah bir şey olsa bari?? Bulunmaz Hint kumaşı kocanız çünkü, 80 milyn nüfuslu ülkede yaşamıyoruz.

En iyisi alnınıza ben bakireyim yazın, toptan kurtulun.

Varsa yoksa elalem ne der, herkes hayatını öteki ne der diye karartsın, beyin bedava.

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorummmm çok doğruu

Zar üzerine doktora yapsınlar ziyanı yok ama hiç değilse bu zarın; tavşanlarda, sıçanlarda, ginepiglerde ve daha bir çok memeli hayvanda da mevcut olduğunu bilsinler bari.

En hızlı üreyenler kemirgenler olduğu için bunları örnek verdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…