madem homoseksüeldin niye evlendin??????

nerdeyse gay arkadaşa oturup ağlıycaz hee o kendı cınsel kımlığını saklıycak dıye bı genç kızın hayalları guvenı bıttı hiç önemlli değil demi
ben de bunu anlamıyorum o gay ise naapsın kız, şimdi nasıl anlatacak ya da kim inanacak ben gay ile evliydim hala bakireyi mi desin, adı dul oldu, evet kötü bir şey değil belki ama hiçbir şey yaşamadan üstelik, evlilik bile yaşamadı ama boşandı

Bende bi anne olarak böyle bi şeyi ha tamam ne güzel oğlum gay diye kolay kabullenemem sanırım ancak kendi hırsım uğruna da bi kızın hayatini mahvetmem. Kuzene çok yazık olmuş güveni bitmiş.
çocuğun annesi hala devam edin o düzelir diyor üstelik insanlar çok bencil ya

ben de bunu anlamıyorum o gay ise naapsın kız, şimdi nasıl anlatacak ya da kim inanacak ben gay ile evliydim hala bakireyi mi desin, adı dul oldu, evet kötü bir şey değil belki ama hiçbir şey yaşamadan üstelik, evlilik bile yaşamadı ama boşandı
boşanmış(şu kelimeyi hiç sevmiyorum dul) olanlar bi daha evlenemiyor mu? boşanmış olması önemli değil ki bir dahaki evliliğine daha temkinli yaklaşacak güvenemicek belkide

modern olucaz dıye ıyıce bı acayipleştik bu doğuştan gelen bi sorun değil sadece bi seçim sapkınlık başka bişi değil kız hayata 5 sene kayıpla devam edecek bu travma 5 yılda anca atlatırlır bi ömür unutumaz

boşanmış(şu kelimeyi hiç sevmiyorum dul) olanlar bi daha evlenemiyor mu? boşanmış olması önemli değil ki bir dahaki evliliğine daha temkinli yaklaşacak güvenemicek belkide
ben de sevmiyorum ama herkes şu anda dul kalacağına biraz sabret et çok iyi huylu çocuk filan diyor

dul olmak gayle yaşamktan bınkere evladır üstelik karaktersiz bı gay arkasında bıle duramamış ayrıca çokta iğrenç bee

Aynı cümlede hem boşanmış olmayı hem eşcinselleri aşağılamayı başarmışsınız, tebrik ederim.
siz öyle anlamışsınız dul olmanın aşağılanacak bı tarafı yok gay olmakta bı tercih meselesi benım rahatsız olduğum konu kadının kandırılmış olması aynı durumda erkek taraf olsa kadın farklı tercıhlerd bulunsa yıne düşüncem aynı olur bence aldatılmaktan öte bişey bu kolay kolay kabul görecek bı durum değil kimse kendı hayatını başka birinin cinsel kımliğini saklamak için feda etmememli

evet ama çevrede bazı kadınlar bunu istemenin ayıp olduğunu düşünüyor özellikle de aile büyüğü kadınlar
neyse kuzenin boşanmış sonuç olarak sende evleneceğin adamı iyice araştırırsın aile büyüğü düşüüncelerine girersek çıkamayız işin içinden

X