evet ama çok zor bir durum işte kız için de, o da topluma karşı zor durumda, zaten 16 yaşından beri de gaymiş ve erkeklerle birlikteymiş üstelik sevgilisi var bir de erkekToplum baskisi ??? Etrafin cenesini kapatmak ??
ben cevabı siz bulun diye yazmamıştım tatlım. Kızgınlık ünlemi o anladın mı? yani kızı neden kızı kandırdın demek için, dertleşmek anlamındaydıTatlım biz ne bilelim niye evlendi. Ona sorsanız?
Aynı şey benim arkadaşımında başına geldi 2senelik kocası gay çıktıkuzenimin eşinin gay olduğu ortaya çıktı, anlamıyorum gay biri niye bir kızın kanına girip erkek gibi görünüp evlenir anlamıyorum!!!!
E gay ise sevgilisinin erkek olmasi çok normal degil mi?evet ama çok zor bir durum işte kız için de, o da topluma karşı zor durumda, zaten 16 yaşından beri de gaymiş ve erkeklerle birlikteymiş üstelik sevgilisi var bir de erkek
evet ama çok zor bir durum işte kız için de, o da topluma karşı zor durumda, zaten 16 yaşından beri de gaymiş ve erkeklerle birlikteymiş üstelik sevgilisi var bir de erkek
ben cevabı siz bulun diye yazmamıştım tatlım. Kızgınlık ünlemi o anladın mı? yani kızı neden kızı kandırdın demek için, dertleşmek anlamındaydıTatlım biz ne bilelim niye evlendi. Ona sorsanız?
Hmmm anladım canım. Dertleşmek için sorulmuş bir soru, sonuna da soru işareti yerine kondurulmuş bir " kızgınlık" ünlemi. Peki. Dertleş bakalım.ben cevabı siz bulun diye yazmamıştım tatlım. Kızgınlık ünlemi o anladın mı? yani kızı neden kızı kandırdın demek için, dertleşmek anlamındaydı
o normal de bir kadınla evlenirken sevgilisinin olması b-normal miE gay ise sevgilisinin erkek olmasi çok normal degil mi?
izin verdiğin için teşekkür ederimHmmm anladım canım. Dertleşmek için sorulmuş bir soru, sonuna da soru işareti yerine kondurulmuş bir " kızgınlık" ünlemi. Peki. Dertleş bakalım.
adam gerdeğe girecek toplum da ona erkek nişanesi takacak..kuzenimin eşinin gay olduğu ortaya çıktı, anlamıyorum gay biri niye bir kızın kanına girip erkek gibi görünüp evlenir anlamıyorum!!!!