• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El madela elektrikli sut pompasi satiyorum

Zeynepce2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
3.932
24
0
İstanbul
Ilgilenen olursa cok az kullandim kiIm kuveze girdigi icin hastaneye götürmek icin aldim biberonu hijyen acisindan yollamiycam her bibeeon oluyo 150 aldim 50 milyona satiyorum

Mrb hicbi problemi yok gayet guzel cekiyo fazla kullanmadim zaten kizimda 6 ayda emmedi sagdiginida icmeyince kaldi eger istersen edirnedeki evimizde haftaya gidince yollarim
Buarada inslh sagmana gerek kalmaz tabi

Ilgilenen olursa cok az kullandim kiIm kuveze girdigi icin hastaneye götürmek icin aldim biberonu hijyen acisindan yollamiycam her bibeeon oluyo 150 aldim 50 milyona satiyorum

merhaba bu üründen bende almak istiyorum fotoğrafını yükleme şansın varsa memnun olurum, ben almak istiyorum çünkü, bana acil cevap verirsen sevinirim. bu arada istanbul' dayım.

Cnm yuklerim tabi ama pompa annemde edirnede pwrsembe gunu gidiyorum hic sorunsuz cok az kullanildi zaten tabi sana cok acil lazimsa okadar cabuk olamam
Burcusafak igret diye faceden eklersen rahat resim atarim sana

peki hız ayarı var mı? çek bırak sistemi ile mi çekiyor yoksa sürekli bir çekim mi söz konusu? bana modelni tam olarak yazabiir misiiz? internetten özelliklerini inceliyeyim

cekimi kadeneli canim birak cek falan yok 15 dakika bi gigsu 15 dakika bi gogsu sagiyodum cok guzel cekimi madela elektrikli sut pompasi yaz sari zaten hem elektrikli hem pilli telden girdim kink atamaiyorum birazdan pc acip denerim ben cok memnun kaldim hemsirede tavsiye etmisti bizde otle aldik

Back