canım ben hayatım boyunca sivilce ve leke problemi yaşadım. geçen kış başı bir arkadaşım bana medicassol bepanten krem ve e vitamini ampul karıştırıp gece kremi yap dedi. Amann bunu da denerim ne olacak dedim ve şuan çok az izim kaldı. geçti yani işe yaradı. yaz geldiği için kullanmayı bıraktım sıcak havalarda yapış yapış oluyor kremi yiyemedi cildim. ama bugün tekrar aldım iki kremide akşam hazırlayacam ve tekrar kullanmaya başlayacağım. ben çok memnun kaldımm...
Benim de aynı sorunum var.yalnız bir şey sorucam.bepanten tüylenme yapmaz mı? Daha geçen gün sordum eczacıya bir kere daha garanti olsun diye. Aynışeyi söyledi.ne kadar koyuyorsun kremleri? Oncesinde veya sonrasında başka bir şey yapıyor musun? ? nemlendirici sürmek gibi..
ben öyle tüylü bi insan değilim zaten bende bi artma olmadı. bepanten 30 mg medicassol 40 mg tüplerin tamamını boşaltıyorum boş krem kutusuna içine e vitamini ampul kırıyorum. (2 tane kırdım ben.) homjojen bi şekilde karıştırıyorum ve gece kremi olarak kullanıyorum bunu. öncesinde rutin yüz temizliğimi yapıyorum yani makyajdan arındırıyorum yüzümü gül suyu-soda karışımı tonik kullanıyorum ama illa tonik olarak bunu kullanacaksın diye bişey yok, yüzüm kuruduktan sonra nemlendirici krem gibi sürüyorum bunu. hemen emmiyor cilt. medicassol biraz katı kıvamda bi krem çünkü. gece boyunca kalıyor, sabah kalkınca yıkıyorum yüzümü. kısacası gece kremi olarak kullanıyorum ayriyetten bi nemlendirici kullanmıyorum öncesinde veya sonrasında. ama gündüz kullanım çin uygun değil bepanten güneş lekesi yapabilirmiş. sadece yatmadan önce kullanmalısın.
Ayyy sağol canım benim. Ben de uygulucam senin yöntemini.sende işe yaradıysa bende de yarar. Bepanten, bepantol olmuş.sen hangi türünü kullanıyorsun? Bepantol plus mı? E vitamini olarak evigen mi kullandın? Cam kavanoza mı koydun? Saklama kabı gibi biseye mi?:))
bepanthol krem aldım ben. eczaneye krem olanı dersen verir. diğerinin yapısı çok yağlı. e vitamini olarak evt evigen ampul kırdım içine 2 tane. benim eski krem kutum vardı onun içinde karıştırdım. kutu cam ama geçen sene yaptığım plastik krem kutusuydu. 2 krem karıştırılacak diye gözünde büyümesin 50 mg lık krem kadar oluyor iyice karıştırınca. bir de acil sonuç bekleme. 1-2 haftada düzelmez ama sabırı ol muhakkak düzelecek. dediğim gibi benim sivilce izlerim geçen sene geçti, şuan çok az kaldı onun için tekrar basladım. ama düzenli kullanırsan yaza kadar çoğu izi yok etmiş olursun. benim elmacık kemiğimin yakınlarında bulunan yaklaşşık 10 senelik derin sivilce izleri geçti. inanıyorum ki geri kalanlarda geçecek bu sene. çok başarılı bi tarif bu, muhakkak denemelisin :)
birde ben kullanmadan önce özellikle fotoğrafını çekmemiştim çok güvenemediğim için. ama sen çek mutlaka ve bir kaç ay sonra karşılaştır ne kadar işe yaradığını görürsün. :)
Sağol arkadaşım yaa çok teşekkür ederim. Medagasolü ben daha 3-4 gün önce nemlendiricide biraz kullandım.layd subarunun tarifi.kayısı yağı(ikisinden de bir tatlı kaşığı kadar) üzüm çekirdeği yağı ve bir sıkım medagasölü karıştırdım.ama bunu da bir cam saklama kabına karıştırıcam.çünkü eski krem kavanozum yok.laydnin tarifinde medagasol yok.ben ekledim.:)) benim yağ bezelerim de var. Senin var mıydı? Onları da geçirir mi acep?))
benim yüzümde irili ufaklı aktif sivilceler, sönmüş sivilceler, yıllar öncesinden kalma sivilce izleri vs vardı :)) özellikle yanağımda çok uzun zamandır duran sivilce izleri topluluğu bulunuyordu:) onlar geçti. daha doğrusu kabası geçti :) şuan çok az kaldı. ama yağ bezesi yoktu bende canım yaa. bişey diyemeyeceğim yani.
canım ben hayatım boyunca sivilce ve leke problemi yaşadım. geçen kış başı bir arkadaşım bana medicassol bepanten krem ve e vitamini ampul karıştırıp gece kremi yap dedi. Amann bunu da denerim ne olacak dedim ve şuan çok az izim kaldı. geçti yani işe yaradı. yaz geldiği için kullanmayı bıraktım sıcak havalarda yapış yapış oluyor kremi yiyemedi cildim. ama bugün tekrar aldım iki kremide akşam hazırlayacam ve tekrar kullanmaya başlayacağım. ben çok memnun kaldımm...
Merhaba medicasolu ben de kullanmaya basladim yaklasik bir hafta oldu. Ylniz benim izlerim bes alti aylik falan. Ben bu sene sinava hazirlaniyorum o yuzden fazla stressle sivilcelerim cogaldi ve sıktim. Simdi de ugrasiyorum bunlarla. Bn sunu soylemek istiyorum ki e vitsmini guneste eridigi icin leke yapar. Sadece e vitamini erir yani medicasolu her daim kullanabilirsiniz. Leke yapmz. Babamdan ogrendim bunu dabir de fikrimce guzl bi krem hos kokuyor
Sivilcelerim hala aktif durumda ama iltihapli degil cildim aynen bir arkadasin belirttigi gibi beyaxa donmeden cikiyor bazi sivilceler sonra orda kizarik bir sekilde kaliyor cikan sivilce izibirakiyor gidiyor hic oynamiyorum da 3 4 yillik gecmisim var bu krem sivilceli ciltte sorun olur mubenim yüzümde irili ufaklı aktif sivilceler, sönmüş sivilceler, yıllar öncesinden kalma sivilce izleri vs vardı :)) özellikle yanağımda çok uzun zamandır duran sivilce izleri topluluğu bulunuyordu:) onlar geçti. daha doğrusu kabası geçti :) şuan çok az kaldı. ama yağ bezesi yoktu bende canım yaa. bişey diyemeyeceğim yani.
Ben sivilce lekeme uyguladim.Kızlar konuyu hortlatacağım ama yeni konu açmak istemedim, eşimin yüzünde yara izleri var sakallarını koparıyor stres olunca açık yaraya kesinlikle kullanılmayacağını biliyorum ama kapanınca ize dönüşünce onun için kullansa bi etkisini görür mü bir de yüz pedi aldım keselemesi için, konu sahibesi buralardaysan bi kullandıysan etkisini yazabilir mi acaba