Kısmet olursa bu yaz evleneceğim. Ben çalışmıyorum (kpss mağduruyum
)
müstakbel eşim öğretmen ... 30.000 civarı borcu var
.. Kısmet olur da evlenirsek başka şehirde kirada oturacağız... Evlenince bir işe girip çalışmak istediğimi söylüyorum izin vermiyor. Otur kpss ye çalış diyor.
Zaten kpss ye çalışıyorum ama benimde ihtiyaçlarım olacak.... onun kazandığı para masraflara ve borca gidecek derken istediğim gibi rahat olamamaktan korkuyorum. Normalde çok para harcayan biri değilim ama benimde beğendiğim almak istediğim şeyler olacak
Atanıncaya kadar bir süreç bu ama benim mezun olduğum bölümden atanmak çok zor
ya 2016 da da atanamazsam halim ne olur diye düşünüyorum. Borca girdiğinden beri sanki cimri biri oldu
geçen arkadaşları ile yemek yemiş 57 tl hesap ödemiş onun lafını etti günlerce.. eskiden böyle biri değildi sanki borca girdikten sonra mı böyle oldu yoksa normalde cimri biri mi diye düşünüyorum...
Ben çalışayım diyorum "özel sektörde az para veriyorlar gidip geldiğine değmeyecek
ben 15.00 da evde olacağım sen eve benden sonra geleceksin" diyor.
paraya önem veren biri olsa çalışan bi kız ile evlenebilirdi diyorum. Çalışıp çalışmamamı hiç sorun etmiyor. Sen yanımda ol ben parasızlıkta çekerim diyor ama atanırsan çok rahat oluruz ev alırız diyor ama ya evlenince maddiyat bizi yıpratırsa diye endişeleniyorum