Eğer atanması rahat veya en azından seninki kadar zor olmayan bir bölümün olsaydı eşin haklı otur çalış derdim. Cidden devlet kurumunda olmak her açıdan rahatlık. Sınava çalışırken hazırlanmak da çok zor. ama bölümünün ataması zor ve kpss ye umut bağlaman pek mantıklı değil. farklı sektörlere de yönelebilirsin. ne bileyim satış danışmanı vs olabilirsin, avm lerde bir yığın mağaza var. en azından eline asgari ücretten daha fazla para geçer. öğretmen maaşı fena değil evet ama tek başına ev geçindirmek için, hele bir de evlilik snrası borç öderken pek de yeterli deği maalesef. kıt kanaat geçinirsiniz. belki eşin şu anda problem değil ben bakarım vs dese de, 57tl lik hesap içim bunca laf eden bir ada yarın öbür gün senin harcamalarına da kısıtlama getirir.
sen ister az kazan çok kazan hiç çnemli değil, yeter ki kendin çalış kazan. ben ne olursa olsun günümüzde kadınların da meslek sahibi olmasına elzem gözüyle bakıyorum. şimdiden onu bu fikre alıştırmaya bak derim yoksa ilerde çok zorlanırsın.