A abiyem Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Nisan 2020 46 35 3 32 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi abiyem #1 SELAMÜNALEYKÜM DURUMU İYİ OLAN ARKADAŞLARIMIZDAN RİCA EDIYORUM VİRÜSTEN DOLAYI İŞ YERIM DURDU 9 NUFUSA SAHİBİZ BABAM İNŞAAT İŞÇİSİ İŞ VARSA GİDER YOKSA GITMEZ BENDEN KÜÇÜKLER HEPSİ OKUL OKUYOR 2 ÜNİ 3 LİSE AYRICA ABİM VAR EVLENMESİ İÇİN KREDİ ÇEKTİM 50 BİN KREDİYE 80 BİN ÖDEMEM GEREKİYOR DESTEK OLMAK İSTEYEN OLURSA MESAJ ATABILIR İÇINIZDEN GELIYORSA DESTEK OLABILIRSINIZ TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN❤
SELAMÜNALEYKÜM DURUMU İYİ OLAN ARKADAŞLARIMIZDAN RİCA EDIYORUM VİRÜSTEN DOLAYI İŞ YERIM DURDU 9 NUFUSA SAHİBİZ BABAM İNŞAAT İŞÇİSİ İŞ VARSA GİDER YOKSA GITMEZ BENDEN KÜÇÜKLER HEPSİ OKUL OKUYOR 2 ÜNİ 3 LİSE AYRICA ABİM VAR EVLENMESİ İÇİN KREDİ ÇEKTİM 50 BİN KREDİYE 80 BİN ÖDEMEM GEREKİYOR DESTEK OLMAK İSTEYEN OLURSA MESAJ ATABILIR İÇINIZDEN GELIYORSA DESTEK OLABILIRSINIZ TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN❤
IcimdekiSonsuzDeniz Bogazdaerguvanlaraselamlar,bengelmedenuyumasinlar. Kayıtlı Üye 13 Eylül 2015 21.885 68.756 598 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi abiyem #2 Canim buna yonetim izin vermiyor bildigim kadariyla,yine de MuneMune hesabı doğrulanmış üye. patron bir baksin
Canim buna yonetim izin vermiyor bildigim kadariyla,yine de MuneMune hesabı doğrulanmış üye. patron bir baksin
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 56.138 215.848 1.223 52 7 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi abiyem #3 Sitede bireysel yardımlar yasaktır. Maddi yardımlar devletin ilgili mercilerinden izne tabidir, izinsiz yardım toplamak kanunen suçtur, gıda yardımı için de belediyeye başvurulmalıdır. Son düzenleme: 7 Nisan 2020
Sitede bireysel yardımlar yasaktır. Maddi yardımlar devletin ilgili mercilerinden izne tabidir, izinsiz yardım toplamak kanunen suçtur, gıda yardımı için de belediyeye başvurulmalıdır.