- 23 Kasım 2020
- 333
- 195
- 53
- Konu Sahibi pofudukbiri
-
Evin isi bitmiyor ki giriseyimÖzellikle ev hanımı iseniz Online girişimlere merak sarın.
Paran olursa kocan avzının içine bakar diyorMaddi özgürlük olunca evlilikteki sorun nasıl çözülür? Orayı anlamadım ben.
HmmmParan olursa kocan avzının içine bakar diyor
Öyledir muhtemelen. Yoksa normal bir insan kendi bir baltaya sap olabilmiş gibi gelip millete tavsiye vermez. Bir çıkarı vardır.Hmmm
Bana daha çok network üzerine hani bu sosyal medyada kozmetik, bitkisel marka ürünler satıyorlar ya onun reklamı gibi geldi, profilinde farklı üyeye yarın zoom da toplantı var katılın fikir alın gibi bir şey demiş.
Tavsiye edeceğiniz sayfalar hangileri?Burda maddi anlamda özgürlüğü olmayan bir çok kadının postlarına denk geliyorum. Ve şahsi görüşüm maddi manevi rahat olmayan kadınlardaki özgüven eksikliği ve kocaya muhtaç hissettikleri için psikolojik problemler yaşadığı yönünde.
Canım hemcinslerim, ne olur araştırın. Kendinizi geliştirin.Özellikle ev hanımı iseniz Online girişimlere merak sarın. Hem bakış açınız, imkanlarınız, yaşamınız değişecek. Hem de evliliğinizdeki bir çok problemin azaldığını göreceksiniz.
Bu dünyaya çile çekmeye gelmedik. Gözlerimizin parlamasını, içten gülümsemeyi ve kendimizi sevmeyi unutmayalım.
Hepiniz iyi ki varsınız. Biz kadınlar olmasak dünya kurak bir toprak olurdu unutmayın
Tavsiye edeceğiniz sayfalar hangileri?
Ay hangileri onlarB.ktan ve zararlı gıda takviyeleri tabi ki, günümüzün saadet zinciri
Marka yazsak sorun oluyor mu acabaAy hangileri onlar
Ay hangileri onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?