Maddi durum yetersizligi ve yabanci dil

1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
18
1
88
- Yurtdışı
Arkadaslar merhaba. Basliktanda anlasilacagi gibi, benim suanda maddi durumum pek yeterli degil yurt disinda bir dil egitimini gectim kursa bile gitmek icin pek durum yok. Isletme fakultesi bitirdim. Henuz calismiyorum. Ailemle yasiyorum ve onlarinda bir suru masrafi var evde tadilat v.s. Siz bu durumda hic bulundunuz mu? Ben ingilizcemi gelistirmek en azin bir sertifika almayi cok istiyorum... Evde tek basima yapabilceklerim neler? Bu sayede biraz ilerlemem mumkun mu yoksa bosa mi cabalarim? Siz bu sekilde bi seyler yapaniniz var mi aramizda?

sana tavsiyem merak öğenin olması. konuşma isteğinin oluşturman. yabancı arkadaşlar edinebilme duygunun oluşması. ve başlangıç düzeyini geliştirebilmen için internet ortamında yada gerçek hayatında yabancılar ile iletişimde olman. sonrası hep geliyor...

Sürekli kitap okuman gerekir bıkmadan usanmadan.

İnternetten ingilizce dilbilgisi konu anlatımı diye aratırsanız birçok konu anlatımı çıkıyor karşınıza.
İlk başta oradan çalışıp sonra da internetten native speakerlar ile görüşün.Yazışın.
Eğer kafanıza göre,güvenilecek birini bulursanız sesli konuşup ben listening hem de

speaking inizi geliştirebilirsiniz.Ayrıca bol bol yabancı dizi izleyin ve şarkıların çevirisini okuyun.
Başarılar!

Bir sertifika alabilmen için grammer bilmen lazım, internetten yararlanabilirsin. Konuşma için de chat programlarını kullanabilirsin. Benim de almanca konusunda aynı problemim var ama ben düzenli bir şekilde çalışmadığım için malesef yapamıyorum. düzenli bir şekilde çalışman önemli. dil nankör çünkü bir hafta bile yüz çevirsen pır uçuveriyor.

haklısın canım. ben de kurslara gidip gidip sonra pır diye unutanlardanım

Ablam evde Rusçayi ogrenmisti. Bol bol film izleyin. Kitaplarini okuyun. Her zaman yaninizda sözlük taşıyın. Konusmaktan hic cekinmeyin. Ve turistik yerlere gidip turistlerle konuşun.

Istanbulda mısınız? Belediyenin ücretsiz kursları oluyor hem de seviye seviye, çok çok yararlı olmasa bile biraz da kişisel çabanızla desteklenirse epey işe yarar, en azından takıldığınız noktada danışacak bir öğretmeniniz olur. Başka şehirlerde de vardır sanıyorum.

internette dil setleri var
nerdeyse her dilin seti var bende ingilizcemi ilk setten ögrenmistim tabi gelistirme kismi bana kaldi o konu baska ama bu yöntemle hergün ders izleyebilirsin daylight videolarini (cok fazla var cünkü hem almanca hem ingilizce var) indirmistim internetin sinirsiz ise mutlaka indirmeni öneririm

Mrb bende halk eğitimi veya belediyenin ücretsiz kurlarını tavsiye edeceğim il etapta .Daha sonra kişisel çabayla geliştirilebilir. ama sıfırdan başlayacaksan illaki bir hoca şart. eve de ödev veriyorlar workshet falan çok kasmasa da güzel bir ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…