• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Madam Janine ( İzmir )

_Ebru1974_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
29
0
86
Selam Arkadaşlar ,

İzmir de Madam Janine'nin yerinde iğneli epilasyon yaptıran varmı ? Memnun kaldım tavsiye ederim diyebilecek ?

burası köklü adı sanı duyulmuş bir yer,alsancak özsütün yanındaymış,ama hala var mı bilmiyorum? bende çok merak ediyorum,cilt bakımında bitkisel çözümler sunuluyormuş,iğnelide de çok iyiymiş,ama internette sitesi yok çok garip....nişantaşındada (ist.)şubesi varmış,kızı bakıyormuş... masal gibi anlatıyorum ama dimi... daha öncede bahseden olmuştu,sormuştum bahsedenlere ama yarım kaldı... sofistike yani:)

Cevaplarınız için sağolun arkadaşlar.:)

Madam Janine'nin yeri hala var onu öğrendim :) Oraya gittim , memnun kaldım yada şu sebepten memnun kalmadım diyen arkadaşlar aramızda varmı ? Bizlere bilgi verirlerse memnun olacağım. :)

Madam'ın yerine gittim adresini bilmeyen arkadaşlara ; Alsancakta Sevinç pastanesinin sağ sokağındaki Özsüt 'ün yanındaki sokaktan girin sokak sonu Müfide apt. da.

Yüzümde tebessüm çok memnun ayrıldım.

ıstanbulda gittiğim yerle karşılaştırmıyorum bile.Çünkü önceki gittim yerin beni maddi ve manevi zarara uğrattığını orada anladım (aslında manevi zararını geçte olsa farketmiştim ama).Lüks , ünlü , tvlerde boy gösteren adına güvenerek gidilen kişilerin yeri olması önemli olmuyor demekki uygulamayı yapan kişinin ış ahlakıyla ilgili anladım..Vicdansızlık ve ahlaksızlık yapılan istanbulda bana ,ne üzücü aslında yaşadığım.

ızmirde yada yakın illerde tavsiye isteyen arkadaşlara gidin bir görün ilk uygulamadan sonra memnun olup olmadığınızı sizde benim gibi yazın derim.

Bu arada ıstanbulda eskiden şubesi varmış artık yokmuş.

Sevgiler.

Çok eskiden,tam 16 yıl önce kaş ve bıyık bölgesine madan janinede iğneli epilasyon yaptırmıştım. 6 ayda bitti ve hiç iz kalmadı..Çok memnundum ama tabi çok zaman geçti. Şimdi nasıldır bilmem.

Yüzüme yaptıdığım lazer epilasyon yüzünden sakala dönmüs tüylerimle olarak oraya gittim. Sağolsunlar o kadar yardımcı oldular ve bilgilendirdiler ki beni. An itibariyle ücüncü seansımın iyileşme sürecini bitirdim. İnce tüyler çıkmıyor kalınlar ise yumuşacık ve incecik çıkıyor seans gectikce azalacaktır. İz kalma vs yaşamadım. O kadar profesyonel saygılı calısanları var ki inanın 2 3 senelik güzellik merkezlerine gidip zamanınızı paranızı harcamayın.

Back