• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Madam burcu

guelcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
2
0
36
İzmir
Madam Burcu dan gelinlik alan ya da diktiren var mı? Ben geçen hafta gittim hazır gelinlikleri pek beğenmedim, diktirmek istiyorum.
Ama henüz karar veremedim??

Hazır gelinlikleri güzel değil ama diktirme konusunu bilemiyorum

kesinlikle hazır gelinlikleri o kadar iyi değil ama diktirme konusunu bende bilmiyorum

evet madam burcudan ben bir ürün aldım nişanlığımı oradan almıştım onuda bir fotoğrafta görünce sahibine ulaşmıştım o da madam burcudan aldım demişti... kemer altına bu modeli dikermisiniz diye bir kaç dükkana sorduğumda 3 milyar gibi bir rakam verdiler... bende madam burcudan gittim aldım daha sonra.....gelinlik modellerine göz attığımda pek o kadar beğenmedim nişanlığımı mankendeki gibi diktiler sadece askı şeklini tarif ettiğim sekilde yapamadılar... benimde yaza düğünüm var ben miss defne ve gelinlik 21 e gideceğim gerçi ankara dan bakacağım ama miss defne modelleri güzel göz at derim çankaya dada güzel yerler var ama bütçene fazla gelebilir...

Madam Burcu dan gelinlik alan ya da diktiren var mı? Ben geçen hafta gittim hazır gelinlikleri pek beğenmedim, diktirmek istiyorum.
Ama henüz karar veremedim??

merhabaa ben bugün madam burcuya gittim ve ilk gelinliğimi denedim çok güzel ilgileniyorlar ne istersen açıklar yapmaya zaten kafanda biraz oturttun mu stilist kağıda tekrar çiziyor çankaya tarafından farkı çankaya da gelinliğe 3000 diyorlar ama 1500 e bırakıyorlar madam burcuda pazarlık yok direk 1600 1800 etiket fiyatı ben yarın tekrar gidicem son kararı vermeye bir günde gelinliğe karar veren tek gelinim sanırım ;) ;)bu arada unuttum 2 sene önce kuzenim madam burcuya diktirdi gelinliğini ve çok güzeldi sanırım benmde bilinçaltı direk madam burcya gittim ama çankaya dada la melissa mı neydi modaevi var çok tatlı davranıyorlar ve gelinliklerde güzel :) kararsızım

merhabaa ben bugün madam burcuya gittim ve ilk gelinliğimi denedim çok güzel ilgileniyorlar ne istersen açıklar yapmaya zaten kafanda biraz oturttun mu stilist kağıda tekrar çiziyor çankaya tarafından farkı çankaya da gelinliğe 3000 diyorlar ama 1500 e bırakıyorlar madam burcuda pazarlık yok direk 1600 1800 etiket fiyatı ben yarın tekrar gidicem son kararı vermeye bir günde gelinliğe karar veren tek gelinim sanırım ;) ;)bu arada unuttum 2 sene önce kuzenim madam burcuya diktirdi gelinliğini ve çok güzeldi sanırım benmde bilinçaltı direk madam burcya gittim ama çankaya dada la melissa mı neydi modaevi var çok tatlı davranıyorlar ve gelinliklerde güzel :) kararsızım

ben la melisada diktiriyorum başka buraya giden var mı arkadaslar

Back