Mad Açık Parfüm

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Pro Üye
20 Şubat 2010
32.896
6.247
448
Övgü dolu yorumları okuyunca denemeye karar verdiğim bir marka.

Ankara'da çok şubesi var.
İstanbul'da yokmuş.
İzmir, Antalya, Balıkesir ,Mersin, Şırnak, Kırşehir, Hatay, Osmaniye, Azerbaycan, Gürcistan ve Ukrayna'da da mevcut.

:)))

Üstelik yeni çıkan parfümleri de bulmak mümkünmüş.
Çeşitlilik bakımından da ayrıcalıklı bir marka anladığım kadarıyla.

Haftaya deneyip yorumlarım.
Deneyenlerden de yorum bekliyorum.

Yani çıkan Armani Si orijinalinin aynısı Mad'de.
Çoookkk kalıcı bir koku.

Bir de favorilerimden Coco Mademoiselle'i aldım.
O da şahane.

Denediklerim;

Yves Saint Laurent Elle : Açılış notalarını sevmedim, kalınca güzelleşti ama ilk sıktığımda kötü olacaksa , sonradan güzelleşmesi bir şey ifade etmiyor. 5dkya güzelleşse tamam da bunun o kıvama gelmesi için birkaç saat geçmesi gerekti.
Almayı düşünmem yani.

Calvin Klein Beauty : Güzel bir çiçeksi koku. Yasemin baskın. Ama çok çabuk uçtu.
Almam bu yüzden.

Ve çoğunluğun bildiği ve kullandığı koku ; Calvin Klein Euphoria : İlk kez denedim. Hoş bir koku, tatlı ama bir özelliği yok. Sanırım çok kullananı olduğu için böyle. Ama kullanılmayacak bir koku da değil.

Mad parfüm muhteşem sonuç olarak. :)))

Merhaba, mad den euphoriayı bütün yaz kullandım ben çok beğendim, bir de armani idole almıştım o da çok iyiydi ama benim tarzım değil pek, armani si yi merak ediyorum bugünlerde

Merhaba, mad den euphoriayı bütün yaz kullandım ben çok beğendim, bir de armani idole almıştım o da çok iyiydi ama benim tarzım değil pek, armani si yi merak ediyorum bugünlerde

Euphoria'yı dün montumun üstüne sıktılar şu anda hala kokuyor misler gibi.
Bence de oldukça güzel bir koku, dün hoş demiştim ama şimdi çok güzel diyorum ama farklı bulmadım sadece.
Taklidi çok fazla çünkü.

Ağır kokulardan aslında si.
Çok sıcak,tatlı,vanilyalı,ilk sıkıldığında da ise meyvemsiliği yoğun olan bir parfüm.
O da euphoria gibi çoookkkk kalıcı ve kokusu çok yayılıyor.

Son düzenleme:

mad açık parfüm fiyatlarını öğrenebilir miyim ?

Fiyatını hatırlamıyorum açıkçası alalı çok oldu, ama 2 şişe alınca daha karlı oluyordu satıcı çocuk ısrar etmişti ben tek şişe almıştım denemek için, 15 tl civarı olabilir ama tam emin değilim

Hangi parfumu almistin ve memnun kaldin mi ? Bu arada tesekkur ederim :))

orange çok güzel
chanel change tendre güzel hafif yazlık bi koku
yine de chanel change her ne kadar piyasa parfümü olsa da vazgeçilmezim..
burberry body çok ağır ilk sıkıldıgında çok hoş geliyo fakat tenimde çok ağır oldu satıcı bayan beyaz ten kokusu dedi ama ben sevemedim..
bu parfümleri ve daha fazlasını daha önce bargelloda kullandım change tendre ın kalıcılığını sevdim.. genel anlamda mad parfümleri bi tık daha kalıcı gbi geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…