Anket maço erkek mi yoksa sessiz sakin erkek mi?

maço erkek mi sessiz sakin erkek mi?

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
önceden olsa kafadan maço derdim ama yoruldum artık onlardan, tahammülüm de kalmadı zaten... bundan sonra sessiz, sakin, her dediğime evet diyen, benim idare ettiğim değil onun beni edeceği, beni yormayan, sıkmayan biri kesinlikleee.... :)

Maço erkek ilk etapta hoşa gider ama uzun vadede insanı bezdirir :19: Sessiz sakin erkek idealdir, tabi sessizliği sakinliği abartmadığı sürece, huzurlu bir hayat isteyen için...

bana kalırsa erkek dediğin maço olacak...
ses getirecek... pısırık olmayacak...

yeri gelecek esecek gürleyecek... ezmeyecek, ezdirmeyecek...
harbi delikanlı olacak...
Angaralı olacak :27:
:9: :9:

Maço erkek iyidir sahiplendiğini belli eder çevredikelere "Hayırdır ben burdayım" hissi verir ne biliyim güven meselesi. Ama maço derken sapkınlık derescesinde kıro olmasın tabii ki

sakin, rahat, huzurlu, dingin, güleryüzlü, espirili, konuşkan, nazik, karizmatik, düşünceli ve kibar..

maço kelimesini duymak bile rahatsız ediyor kaldı ki maço birisiyleyim, kafayı yerim herhalde, ölüm fermanım olur..

bende ne istediğimin farkında değilim sanırım hangi sınıfa giriyor ki acaba :1:
beni ezdirmeyecek kimseye laf ettirmeyecek,koruyacak kollayacak o olduğunda hiç birşeyden korkmayacağım bilicem ki beni her türlü kötülükten korur,ama aynı zamanda bana karşı güler yüzlü,nazik,romantik,sakin,sözümü dinleyen bir yapısı olacak,sevdiklerime karşı nazik olacak beni mahçup etmeyeek ne bu asabi erkek gibisinden,bana kızacaksa eğer kızdığı bir şey vaar ise insan içinde belli eetmeyecek kol kırılmış yen içinde neticede böyle bir erkek istiyorum işte var mı ki acaba böyle biri:26:

Kıvama getirilebilen maço olsun. O kendini maço sansın öyle davransın ama ben alttan alttan yönetebileyim :27:

Düzgün adam adam gibi adam, karakteri sağlam ve oturmuş , dürüst, ahlaklı, sadık, iyi niyetli, vicdan ve merhamet sahibi erkek her şeyin başında gelir benim için maçoluğun kime hangi kadına bugüne kadar faydası olmuş ki.

eşime bakıcak olursam sakin ama çabuk sinirlenen bir tip :) maço değil ama sessiz,sakin lokum gibi olsun hahah:1::1:

ortasında olmalı ama cokta sakin sus pus erkek olmaz :27:

maço erkek mi...aman aman evlerden ırak
gördüğüm an midemi kaldırıyor o maço tavırlar :100:

herşeyin fazlası zarar orta çizgide olması en güzeli :4::4:

Back