Anket maço erkek mi yoksa sessiz sakin erkek mi?

maço erkek mi sessiz sakin erkek mi?

• Ankete Katılan
    44
  • Anket Kapalı .
Ben ikisinin karışımını seviyorum.O bana maçoluk yapmadığı halde ben de öyle bir kaybetme korkusu yaratıcak ki ben onun istemiyeceği şeyleri yapmıcam.Bu korkuyu bana verebilen erkekleri severim.Höt höt bağırıp çağıranları değil,bir bakışıyla çok şey anlatan erkekleri.

neden sessiz sakin uyumlu bir erkek degilde maço erkek seviyoruz acaba.biz kadınları anlamakta gerçekten zor galiba kıskanç sert maço erkekle de ömür geçmez.en iyisi sakin kibar olması

sessiz sakin erkek beni bozar sert olcak kıskanç olcak erkek dediğin maçonun da maçosu olcak bayılırım zaten de öle bi erkekle beraberim inşallah evlenince kıskançlığı daha da artar

Kesinlikle maço.
Sessiz sakin erkeklerden nefret ederim.Ne o öyle mıy mıy.
Benim erkeğim güçlü olmalı tabir-i caizse masaya yumruğunu koymalı. :))

tabıkı sessız sakın zaten maco erkek sevenlerıde hıc anlamam evlendıkten sonrada vay dayak yedım vay aldattı va cok kıskanc dıye aglanırsınız..

Son düzenleme:
ne maço.. ne de sessiz..
herşeyi yerine göre yapabilen, kişiliği oturmuş olgun erkek:34:

bulabilirsem ikisinin de ortası:35:
ama nerdeeeeeeeeeee :33:

ilk sevgilimden edindiğim deneyime göre kesinlikle maço olmalı. ilk sevgilim neydiöyle sessiz kuzu gibi, ay yok çekilmiyor böyle sessizi. erkek dediğin kendini ezdirmicek, sus pus bir köşeye çekilmeyecek, ben burdayım demesini bilecek. açıkcası sessiz erkek eziktir, bırak kendini savunmayı seni bile koruyup kollayamaz. zaten bu yüzden o ilişkiyi bitirdim

Maço erkek severim tabide yumruğunuda vurmasın masaya falan :9:

Back