• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El MACLEREN QUEST ve KRAFT TWİST AİR

asaga

.... hayata neşe kat....
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
1.197
110
123
Satiyorummmm MACLEREN 2-3 ay kullanıldı daha yepyeni fiyatı 500 tl :35:

merhaba, nerede otoruyorsunuz acaba, fiyatta biraz daha yardımcı olabilirseniz ben talip olmak isterim. İstanbul dayım ben siz de buradaysanız elden teslimatla da alabilirim.

Merhaba arabam o kadar temizki cok severek aldım ama ihtiyaçtan satıyorum yardımcı olmak isterim ama zaten ben 900 e aldım 700 tl idi ilk fiyatım bir arkadas icin düşürmüştüm öyle kaldı. Ama söyle deyim 500 den aşağı bu kalitede ve temizlikte bulursanız alın derim cok kullanışlı bir araba.

Merhaba arabam o kadar temizki cok severek aldım ama ihtiyaçtan satıyorum yardımcı olmak isterim ama zaten ben 900 e aldım 700 tl idi ilk fiyatım bir arkadas icin düşürmüştüm öyle kaldı. Ama söyle deyim 500 den aşağı bu kalitede ve temizlikte bulursanız alın derim cok kullanışlı bir araba.

nerede oturuyorsunuz, kargo bedeli ne kadar olur bilginiz var mı?

tekrar merhaba, siz herhalde akşamları giriyorsunuz kadınlar kulübüne ben de akşam giremiyorum. numaram : 543 3293873 bana ulaşabilirseniz sevinirim.

mac laren ile ilgilileniyorum
şirkette resimler açılmıyor maalesef o nedenle göremedim
Istanbul da nerede yaşıyorsunuz? bu hafta sonu hem arabaya bakıp alıp gidebilirim:)

mac laren ile ilgilileniyorum
şirkette resimler açılmıyor maalesef o nedenle göremedim
Istanbul da nerede yaşıyorsunuz? bu hafta sonu hem arabaya bakıp alıp gidebilirim:)
suan bir arkadasla görüşüyorum macleren icin olmazsa sizedonerim?bu arada ankaradayim

Son düzenleme:
Dusunen yokmu bir aylik ama yarı fiyatına kimse düşünmüyor mü ana kucagi vs herseyi var.hatta alana sinekligide benden:)))

Son düzenleme:
kraft için ne kadar ücret düşünüyorsun arkadaşım bir de hangi şehirdesiniz?

kraft için ne kadar ücret düşünüyorsun arkadaşım bir de hangi şehirdesiniz?
Daha bir ay önce aldım faturası bile bulabilirim sadece3-4 kere avm de kullandım.baska hic kullanılmadı benim fiyatım 650.Ankara.

Son düzenleme:
Krafti satis nedeniniz nedir acaba bnde dusunuyorumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Krafti satis nedeniniz nedir acaba bnde dusunuyorumda

Aslında super bir araba cocuğun uyuması icin olsun oturması icin olsun cok konforlu rüzgarli havada oturma yeri cocuk kalkmadan kendi etrafında 360 derece donüyor tekerleklerinin buyuk olmasıda cok avantajlı cocuk sarsılmıyor ama benim iki cocuk var diger cocuğumda ben yine kraft twist kullandım cok memnun kalmıştım onu satmistim bu supriz cikinca yine aldim ama yas araları cok az biri 2 yasında biri 4 aylik öyle olunca zor oldu ikiz arabası almayı bile düşündüm ayrıca evde bide cybex aton oto koltuğum var birde MACLEREN var cok fazla ürün var yani bende cybex,e idare edip cocukların diğer masraflarına para ayırmayı düşünüyorum bı seferde anlattım artık herkes okusun özelden yazanlarda söylüyorum:)) hatta cybex i bile satabilirim

Kraftin fotograflari yokmu

Back