Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, nerede otoruyorsunuz acaba, fiyatta biraz daha yardımcı olabilirseniz ben talip olmak isterim. İstanbul dayım ben siz de buradaysanız elden teslimatla da alabilirim.
Merhaba arabam o kadar temizki cok severek aldım ama ihtiyaçtan satıyorum yardımcı olmak isterim ama zaten ben 900 e aldım 700 tl idi ilk fiyatım bir arkadas icin düşürmüştüm öyle kaldı. Ama söyle deyim 500 den aşağı bu kalitede ve temizlikte bulursanız alın derim cok kullanışlı bir araba.
merhaba,
ben de arabanızla ilgileniyorum, rica etsem resim atabilir misiniz?
suan bir arkadasla görüşüyorum macleren icin olmazsa sizedonerim?bu arada ankaradayimmac laren ile ilgilileniyorum
şirkette resimler açılmıyor maalesef o nedenle göremedim
Istanbul da nerede yaşıyorsunuz? bu hafta sonu hem arabaya bakıp alıp gidebilirim:)
suan bir arkadasla görüşüyorum macleren icin olmazsa sizedonerim?bu arada ankaradayim
Daha bir ay önce aldım faturası bile bulabilirim sadece3-4 kere avm de kullandım.baska hic kullanılmadı benim fiyatım 650.Ankara.kraft için ne kadar ücret düşünüyorsun arkadaşım bir de hangi şehirdesiniz?
Krafti satis nedeniniz nedir acaba bnde dusunuyorumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fotoğraf koyabilirseniz sevinirim ..