Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları maclaren techno -chicco liteway puset kullanan var mı

denizkxixzxixl

o bir bücür cadı
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
1.943
7
116
Ankara
selam anneler,
şubat ayında doğum yapıcam inşallah.
kızımın herşeyi hazır sayılır, sadece arabasını almadık. maclaren techno ile chicco liteway arasında kararsızım. fiyat farkı çok fazla ama benim önemsediğim kullanışlı olup olmadığı. bebeğin rahatlığı.kullananlar tavsiyelerinizi memnuniyetinizi ya da şikayetlerinizi bizimle de paylaşırmısınız.

Ben maclarenin travel sistemini kullanıyorum, tabii artık anakucağı kullanamıyoruz ama pusetinden çok çok memnunum. Tamamen arkaya yatabildiği için doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Biz anakucağını monte edip de çok kullandık, arkaya yatırıp kullandığım da oldu. Oturma yeri çok geniş, aksesuarları çok iyi (ayaklık, yağmurluk vs.). En önemlisi çok hafif ve arabanın bagajına rahatça sığıyor. Ayrıca manevra kabiliyeti son derece iyi. Yazlık için de anneannemiz bize maclarenin volo modelini almıştı, onun sırtı hiç yatmıyor ama 3.8 kg., bu yaz onu da çok rahat kullandık. O da arabanın arka camının önüne rahatça sığıyordu, o kadar ufaktı. Chicco hiç kullanmadım, bilmiyorum ama maclarenin her modelini tavsiye ederim...

canım ben chicco liteway kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 3 yaşına kadar başka araba almadan kullanırsın katlaması kolay taşıması kolay bütün parçalarını istediğin gibi çıkartabiliyosun çok rahat yani genelde büyük arabalar alınır sonra çocuk 2 -3 yaşına geldimi tekrar daha küçük arabalar alınır bunda hiç gerek yok kesinlikle tavsiye ederim.. fiyatıda 240 tl dı 5 ay önce şimdi nasıl bilmiyorum

yardımın için teşekkürler. kullanışlılık bakımından maclarenden farkı yoksa tabiki ben de litewayi tercih ederim.içim daha rahat şimdi. tecrübeli birinden duymak insanın karar vermesini kolaylaştırıyor.

bu trio for me dediğimiz model sanrım.türkiyede var.ben de bunun sadece pusetini almayı düşünüyorum.baston gibi de kullanılabiliyo.fiyatıda630civarı şuan.

eevt canim senin dedigin gibi dusundum almayi ama araba koldugu lazimdi. ikilisi
satilmiyor
burda 3Lu satiliyor. ikilisi ayri ayri oda fiyati daha fazla bu daha uygun geldi bize. him demek orda da ayni fiyatlarda.. alan pisman olmaz bence . zaten saticida bize simdiye kladar hiç bu markdan sikayet gelmedi demisti bize..

ben bu modele hiç rastlamadım, ne mağazada ne nette. çok güzel görünüyor. siz yurtdışından mı temin ettiniz.

ben yurt disinda yasiyorum burdan aldim canim. turkiyede de vardir bu markanin modeli . çok memnun kaldim hiç pisman degilim. eger senin de ilk cocucugun ise digelerinede kullanabilirsin. kolay kolay yipranmaz hos kullandiktan sonra.

cnm ben aldım bu modelden.3 u bır aradaydı.coook memnunum.butun parcalarını hala kullanıyorumda.kızım 7 aylık sımdı.ılk dogdugundan berı butun parcalarını kullandım.tatıllerde cok rahat oluyo.o yatak gıbı parcası aynı zamanda gıtttıgın yerlerde yatak gorevını goruyo.sıddetle tavsıye edıyorum.evet fıyatı bıraz pahalı ama kesınlıkle parasını hak edıyo.

5 aylık bebeğim var. Chiccoyu kullanıyorum, bir aylık olduğundan beri ve çok memnunum.

Almadan öne sadece nette araştırdım ve çıkıp sadece buna yakından bakıp aldık:)
Aldığımız mağazada kullanan bir anneye danıştım sadece; alt gözü yük için dar ve önündeki korumalığı sorun etmezseniz güzel araba dedi. Bir yıldır kullanıyordu. Dediklerine ben de katılıyorum.:)) Ama aldığıma pişmanda olmadım ve çok memnunum.. Kullanımı çok rahat, tabi fiyatıda uygun geldi bana. Tavsiye ederim.

Kız doğmadan önce en çok kafa karışıklığnı yaşadığımız konu bebek arabasıydı.
Yakından gittik inceledik sorduk soruşturduk. Maclaren ya da Chicco arasında kaldık...
Chicco Multiway aldık. İyiki de almışız. Çok memnunuz.

teşekkürler paylaştığın için...
sanırım ben de chicco alacağım.

şimdi gazetede okudum. maclaren'in amerikada satılan ve piyasaya sürülen tüm modelleri toplatılıyormuş.katlanan yerlerine 12 çocuğun parmağı sıkışarak kopmuş.iyiki henüz bebek arabamızı almamışız. artık kesinlikle maclaren düşünmüyorum. çok gözüm korktu.

bende chicco liteway kullanıyorum, gercekten cok hafif ve kullanımı kolay , arkadasımın tavsiyesi üzerine almıstım o bunu bulana kadar 3 bebek arabası degıstırmıstı ıyıkıde dınlemısım dıyorum tavsiye ederım

merhabalar.bende almak istiyorum ama ön barının olmamamsı çok kafama takıldı.
çok sorun olur mu?yada ne gibi sorun olur.
benim kızım 1 yaşında.

bende chicconun trawel sistemini alıcaktım ama herkes lite way al dedi..
tecrübeli arkadasları dinlemek lazım bende chicco lite way alıcam bu ay

vallahi quinny marka almayında ne alırsanız alaın ben aldım hiç memnun değilim iki parça olduğu için tek başına hiçbir yere gidemiyorum yanımda mutlaka biri olması lazım o yüzden şimdi birtane baston alıcam mecburen

baston pusetlerde ön barın olmaması çocuğun tutacak bir yerinin olmaması özellikle de yokuş aşağı inişlerde sıkıntıya sebep oluyormuş.Pierre Cardin baston pusetleri de güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…