Bebek İkinci El Maclaren Marka Baston Puset Arıyorum.

Nilüfer hanım özel mesajınıza cevap veremiyorum sizin ilanınızı gördüm. Ben daha çok Quest 2012 bakıorum. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Kızım 20 aylık olduğu için questin bana fazla geleceğini düşünüyorum artık.

Triumph ya da globetrotter modelini almak istiyorum.
bu iki model arasında kararsızım kullanan var mı acaba hangisi daha iyi.

Canımbende bu iki model arasındaydım,globetrotter daha ağır basıyor şimdi ,internetten videolarını izledim.Birde mamas papas tour çok hoşuma gitti,kullanan arkadaşımda çok memnun.tour mu globetrotter mı düşünüyorum fakat maclarenin hafifliği için sanırım onu sececeğim.

Kızım 20 aylık olduğu için questin bana fazla geleceğini düşünüyorum artık.

Triumph ya da globetrotter modelini almak istiyorum.
bu iki model arasında kararsızım kullanan var mı acaba hangisi daha iyi.

canım ben trump kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.ötekisi yeni çıktı zaten ikinci el bulabileceğini sanmıyorum.

ilginiz için teşkkür ederim. Sıfır alıcam büyük ihtimalle. Joker ve E bebekte her ikisi de indirmde. Triumphun tentesi güneşi kesmekte yetersiz dye duydum ona takıldım biraz. Diğeri de yanları fileli daha yazlık duuryor. İkisinnde artıları ve eksileri var.

canım ben trump kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.ötekisi yeni çıktı zaten ikinci el bulabileceğini sanmıyorum.

Dik durmaktan hoşlanan çocuklar için fazla yatık olduğuna dair eleştirler var. Bİr de ayak uzatma yeirnin kısa olduğu ve tentesinin güneş kesmede yetersiz olduğu. En iyi yorumu kullananlar yapar.
Sizin bebeğniz ne kadarlık siz ne düşünüyorsunuz bu eletşrilere acaba?

kızım bir yaşında...evet yatık duruyo biraz ama bu bizim içn sorun olmadı,kızım halinden memnun :)
ayak uzatma kısmı derken anlamadım orayı? sadece oturulan kısım var quest gibi ekstra uzayan bölüm yok resimlerden farketmişsinizdir.tenteside çok büyük değil evet yetersiz kaldığı oluyo bazen.bence mağazaya gidip iki modelide yakından görüp öyle karar verin.öteki model hakkında pek bilgim yok çünkü.ama illaki artılar eksiler oluyor dediğiniz gibi,biz genel olarak memnunuz.benim önceliğim pratik olmasıydı,onuda fazlasıyla katşılıyor.şimdi her ikiside indirimde,sıfırını almanı öneririm bende,kullandıktan sonra burda satarsın :)

teşekkür ederim çok faydalı oldu verdiğiniz bilgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…