Maclaren Bebek arabasını nasıl temızlemem gerek?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Selam kızlar
bı suredır gozume carpıyordu oglumun maclaren marka bebek arabasını var baston sıyah renk cok havalı bıseydı ancka tozlanmaya ve pıslenmeye basladı malum temızlemem gerek ama nasıl temızleyecegım garantı kagıtlarını bulamadım? komple sokup kılıfı lıfle yıkasam mekanızmayıda sabunlu suyla sılıp kurulasam olurmu?
daha once kraft horn bebek arabası kullandık cokta memnundum onun kılıfını dusta yıkıyordum sampuanla kendısınıde yıkayıp kuruluyodum mekanızmayı tersa koyup ıyıce kurutuyordum ancak klıfı yırtıldıgında yetkılı servıs boyle yapmamam gerektıgını soyledı yenı kılıf aldım ve o arabayı (surucu ve konforunu bebek ıcın sevdıgım ıcın) 2.cocugum ıcın kaldırdım
gecen yaz mayıs ayında maclarenı aldım sımdı hata yapmak ıstemıyorum cunku bu arabayıda cok begenıyorum bunuda 2.bebegım ıcın kullanacagım
sık sık bebek arabasıyla gıdıyoruz bır yerlere temız gozukmeısnı ısıtyorum arabanın

markalar arası farkedermi bilimiyorum ama arkadaşımın ki chicco aynen seninkinin tipinde kırmızı siyah çocuk kusuyo kokmasın diye küvete sokup yumuşatıcı döküp tazyikli duşu tutuyor ovalamasına bile gerek kalmıyor peteğin önüne koyuyor kuruyor ertesi güne kadar 1 yıldır bişey olmadı..

işte böyle şeyler için buharlı temizleyici istiyorum onlarla süper temizlenir bence.

Kılıfı çıkabiliyor mu?

Bende başka bir markanın baston ve normal bebek arabası vardı. Birinin kılıfları sökülüyordu tentesi ile birlikte makinede hassas programda yıkıyordum. O yönden kullanışlıydı. Bastonun çıkmıyordu onu siliyordum bir kere vidalarını söküp kılıfını çıkarmıştım, makinede yıkamıştım, zor olmuştu...

Back
X