açık tenliysen kesinlikle nc 30 dan uzak dur, çok koyu.. Mac kullanıyorum bende, bendeki macerayı anlatayım,
Uygulamalı olarak almıştım sözde ürünleri ama ordaki ışık makyaj fln derken satıcının önerdiği NW 30 pudra ve fondtni almıştı, sokakata oğlum anne çok güzel oldun ancak maske gibi fark var yüzünde deyince, eve gidip sadece pudrayı uyguladım ancak şok oldum felaket koyu geldi, değişime gittim zorla föndöteni değiştirdim pudrayı değişmediler MAC in satış politikası biliyorsunuz asla değişim iade yapmıyorlar. Pudra elimde kaldı , şu an sadece allık fln tarzı kullanıyorum , asla pudra olarak kullanamıyorum. Föndöteni tam rengim aldım NW15 ne açık ne koyu tam ten rengim, ki ben öyle süt beyazı da değilim . Paraya kıyamadım yeniden almaya ama alırsam kesinlikle NW 20 almayı düşünüyorum, NW 15 tam ten rengim föndöteni sürüp yarım ton koyu pudra geçmek bana daha mantıklı geliyor.
Dün Alix avien 1 numara pudra aldım rengi tam ten rengim, sen sanırım sarı alt tonu olanını kullanıyorsun NC sarı alt tonları NW pembe alt tonu.. oldukça koyu bence nc30 ( tabi renk koyu olsun dersen o başka..
Ancak kalite olarak gerçekten bir numara MAC std. fix