güzellik dün sonunda kavuştum kryolanıma :) valla sen aklıma soktun yoksa 15gramlık hemde ıslak uygulanmayan sadece pudra olan studio fixe bayılcaktım 66tl ama bu kryolan cake make up varyaa o kadar güzel bişiymişki bende yarısından az bir bölümü ıslatarak kullanıyorum ama 10dk önce senin gibi nemlendirici sürüyorum sonra nemli lataximi bastırarak cake make upımda gezdirip hafifçe bastırarak uyguluyorum sonra üstüne de birazcık toz halini geçiyorum dandik fırçamla
bugün mesela cenemde gene kocaman sivilce çıkmış ona ve gözaltlarıma çok az mac prolong wear uyguladın sonra cakeimi kullandım ve arkadaşlarım falanda okulda çok beğendi ayrıca ilk defa nerdeyse yüzüme birebir uyan boynumla yanyana geldiğinde basbas ben fondotenim demeyen bir ürün bu fs38 benimkisi :) temizleyicim olarak ergenlik temizleyicim neutrogena clear pore wash kullanıyorum tonikden hiç hoşlanmıyorum ki bu zaten gözeneklere yönelik gibi bi temizliyici 2kere güzelce yıkadığımda oluyor üstüne birde nemlendirici nefisss :) çok saol tatlık tüm yardımların için sayemizde belki başka kryolan sevdalılarıda çıkar