• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mac studio fix fluid fondoten

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
28
selam kızlar geçenlerde bu fondotenin nc20 numarasını arkadaşlarımdan çok beğenildiğini duyarak aldım gittiğimde bu numarasını denediler ve o ışıkta banada biraz onların dediğinden doğru o uygun gibi geldi fakat normalde ben beyaz tenli biriyim ama bu fondoteni sürünce sanki bronzlaşıyor gibi hissediyorum içinizde bu fondoteni kullanan veya bir bilgisi olan var mı

ben nw20 rengini kullanıyorum cilt tonuma birebir uyuyor ama çok beyaz tenliyseniz 20 değil 15 almalıydınız nc de sarı alt ton olduğu için biraz daha koyu bir görünüm verebiliyor olabilir.. :KK1:

Bende kullanıyorum cok memnunum alırken gün ışığına cıkıp tenıme bakıp oyle almıştım yoksa yanıltıcı oluyor cidden :KK14:

ben nw20 rengini kullanıyorum cilt tonuma birebir uyuyor ama çok beyaz tenliyseniz 20 değil 15 almalıydınız nc de sarı alt ton olduğu için biraz daha koyu bir görünüm verebiliyor olabilir.. :KK1:
Evet işte bu sarı ve pembe alt tonu konusu hakkında pek emin olamadım hangisi daha beyaz tenlilerin kullanımına uygun diye

Bende bu sefer 15 almayı düşünüyorum canım ama nc mi nw mi daha iyi olur bilemedim

Nc sari alt tonlular icin nw pembr alt tonlular icin canim macteki mualar bilir zaten denerler yüzünde sonra dışarı cikip bak yüzüne oyle satin al ben oyle yapmıştım ışıklar yanıltıcı oluyor

1 haftadır araştırıyorum hangi mac fondoteni alsam diye sonuçta matcmaster fondotenine karar verdim bakalım umarım memnun kalırım,matcmaster kullanan oldumu daha önce bloglarda güzel diyorlar ama kullananlardan fikirde almak isterim

Cilt t
1 haftadır araştırıyorum hangi mac fondoteni alsam diye sonuçta matcmaster fondotenine karar verdim bakalım umarım memnun kalırım,matcmaster kullanan oldumu daha önce bloglarda güzel diyorlar ama kullananlardan fikirde almak isterim
cilt tipi önemli işte o konuda benim cildim hafif karma yağlı gibi olduğundan bana bunu önermişlerdi sadece mac te bana öneren Bayanın bana verdiği renk benim cildimi ciddi bir şekilde koyulaştırıyor

Back