MAC PRO LONGWEAR

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
MERHABA BENIM GOZALTLARIM HEP COK MOR BAHSETTIGIM CONCEALERIN COK IYI KAPATITIGINI DUYDUM VE 9 ML TUPU 72 LIRAYMIS OGRENCIYM VE BIRAZ COK GELDI . AMA MACIN PROLONGWEAR FONDOTENLERIDE VAR ONLARDA AYNI ETKIDEYSE 30 ML FILAN TUPLER 100 LIRA ONLARDAN ALIO GOZALTIMA UYGULAMAK MANTIKLI MI SIZCE

Kapatici zaten cok yogun mercimek kdr sey 2 gozede yetiyor. Baya kullanrsn bence.Fondoteni bende bazen kullanıyorum tum yüzümde kapatici kullanmadan ama dogru mu bilmem : ) note var onun kapaticisinda cok begeniyorlar fiyatida uygun mac e gore bi baak istersen watsonslaarda satılıyor canim

mantıklı değil. göz altı oldukça hassastır. morluklarınız için turunculuk içeren bir düzeltici uygulamazsınız morluklrı kapatmakta zorlanırsınız. bütçenizi bobbi brown corrector (80tl falan kullan kullan bitmiyor) a harcayıp üzerine de normal bir kapatıcı kullanırsanız gizlersiniz.

kapatıcı ve fondoten çok farklı şeyler fondoteni kapatıcı olarak kullanamazsınız çizgilere dolar ve morluklardan çok daha kötü bir görüntü oluşur. prolongwear çok bereketli uzun süre kullanabılabilecek bi ürün ama bütçem yetmiyor derseniz uygun fiyatlı kapatıcılara bakın bence..

cildiniz kuruysa biraz cizgilere dolabilir ama iyi nemlendirirseniz mükemmel bir kapatıcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…