- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Şöyle güzel kaliteli bir takımım olsun istiyorum günlük için değil de özel zamanlar için. Dior mu diyorsunuz bakiyim ben ona. Kadife gibi olması zaten aradığım özellik.Ben mac den sadece ruj aliyorum.
Make up aşiri sentetik duruyor yüzde. Tipki badana yapmış gibi.
Profosyonel foto shooting icin belki iyidir ama normal hayatda maske takmış gibi olduğu icin tavsiye etmem.
Make up olarak bence Dior dene... kadife gibi... belli olmuyor deride
Şöyle güzel kaliteli bir takımım olsun istiyorum günlük için değil de özel zamanlar için. Dior mu diyorsunuz bakiyim ben ona. Kadife gibi olması zaten aradığım özellik.
Blog yazısı gibi olmuş bir heves okurken hemen sonuna geldim :) bütçemi ayarlayım sayfadaki bütün yorumları değerlediricem. Teşekkürler.hmm diyorsun ki arkadaşım kaliteli bir takımım olsun. Hayırlısı olsun. Mac tercihinse elbet satın alabilirsin. Note un fondötenini öneriyorum hem mat hemde kalıp gibi durmuyor.
Aşağı da ki görselde olan fondöteni kullanıyordum. Hatta satış elemanı pompada istermisiniz diye sorduğunda bedava sanıp isterim demiştim meğerse paralıymış
Fondötenin kapatıcılığı güzel ama ince sürmen gerekiyor bi çimcik sıkman yeterli yanak bölgenin bir tarafına çok sıkarsan böyle kat kat sürmüşün gibi oluyor ayrıca kokusuda bildiğin yeni ev boyanır ya kokar aynı onun gibi. Kapatıcılık konusunda tavsiye ederim. Akşama doğru kusma yapıyor bilgin olsun.
Eki Görüntüle 2049471
2. Mac prime fix nemlendiriyor ve makyajı sabitliyor.
makyaja başlamadan önce nemlendirmen şart bu şişe de kreme gerek duydurtmuyor ( türkçeye yeni kelimeler)
Eki Görüntüle 2049472
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?