Mac studio fix pudrasini kullanıyorum kapaticiligi ve durusu cok güzel. Prolongwear kapaticisindan memnunum birde. Studio fix fluid fondotenide guzel ama cilt tipine göre macten seçmeni öneririm. Benmmkine pek gitmedi sanki sevmedim sonradan sadece düğünmde kullanmk icin almstm cilt tipim kuruya dönük.
Mac benimde vazgeçilmezlerim arasında canım özellikle pudrası ve gözaltı kapatıcısı 3 yıldır değiştirmeden kullanıyorum bitmeye yaklaştı mı hemen stoklarım :) studıo fix pudra ve studıo finish concealer ikisinden de çok memnunumm ve tavsiye ederimm
Nedemekk canımmm rica ederimmÇook teşekkür ederim hayatım cok sagol
Mac ile tanıştıgımdan beri başka markadan ürün pek almıyorum desem yeridir:)
Çok çook nadir diğer markalara yönelirim.
En cok memnun kaldıklarından onerirmisin canım
Tabi kii :)
Mac Face and body fondöten, Mac kaş rimeli beguile rengi, mac studio finish concelear(aşırı iyi kapatıcı), mac'in mat rujlarına bayılıyorum favori renklerim kinda sexy, velvet teddy ve ruby woo. Birde eyelineri çook çok güzel aşırı kalıcı.
Bunun dışında mac studio fix fluid fondöteni de çok güzel.
Mac in extreme dimension lash rimelinide kullanıyorum şu ara ondan da cok memnunum en sevdiğim özelliği ise hacimli gösterip kirpikleri birbirine yapıştırmaması oldu.
Mac'in ürünlerini gerçekten seviyorum özellikle renk skalasının geniş olması ve tenimle bütünleşmesi açısından cok sık tercih ettiğim bi markadır kendisi.
Sizde mağazaya gittiğinizde eminim kendinize uygun bir kaç ürün bulabilirsiniz.
Bayanlar mac kozmetik hakkında fikirlerinizi, iyi veya kötü yorumlarınızı buraya benimle paylasmanızı istiyorum. Cilt tedavisinde oldugum icin herhangi pudra fondoten vs suan kullanamıyorum 1 ay sonra inşallah. O yüzden önden almak istiyorum ki yerine otursun. Yüzde mat duran fondoten, veya fondoten sürmediginizde sadece klasik pudra sürüldügünde yine mat durmasını istiyorum. Birde memnun kaldıgınız göz altı kapatıcısı hakkında fikirlerinizi paylasırsanız cook sevinirim cunku en kısa zamanda alacagım. Boyle bildiginiz memnun kaldıgınız veya kalmadıgınız yine yazarsınız ona gore berbart degerlendirip alabilirim simdiden tesekkürler
Tabi kii :)
Mac Face and body fondöten, Mac kaş rimeli beguile rengi, mac studio finish concelear(aşırı iyi kapatıcı), mac'in mat rujlarına bayılıyorum favori renklerim kinda sexy, velvet teddy ve ruby woo. Birde eyelineri çook çok güzel aşırı kalıcı.
Bunun dışında mac studio fix fluid fondöteni de çok güzel.
Mac in extreme dimension lash rimelinide kullanıyorum şu ara ondan da cok memnunum en sevdiğim özelliği ise hacimli gösterip kirpikleri birbirine yapıştırmaması oldu.
Mac'in ürünlerini gerçekten seviyorum özellikle renk skalasının geniş olması ve tenimle bütünleşmesi açısından cok sık tercih ettiğim bi markadır kendisi.
Sizde mağazaya gittiğinizde eminim kendinize uygun bir kaç ürün bulabilirsiniz.
Acaba rica etsem cilt tonunuzu mesela esmer acik bugday koyu bugday beyaz gibi bir tanimla belirtip kullandiginiz fondotenin kodunu soyler misiniz...cunku yasadigim yerde deneyip alma sansim yok netten siparis vericem,uc aşağı bes yukari kendime uygun bise bulurum,face and body almak istiyorum..koyu bugday bir tonum var..Mac benimde vazgeçilmezlerim arasında canım özellikle pudrası ve gözaltı kapatıcısı 3 yıldır değiştirmeden kullanıyorum bitmeye yaklaştı mı hemen stoklarım :) studıo fix pudra ve studıo finish concealer ikisinden de çok memnunumm ve tavsiye ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?