• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mac kullananlar lütfen fikirlerini benimle paylaşabilir mi :))

xaiginax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
61
31
8
Bayanlar mac kozmetik hakkında fikirlerinizi, iyi veya kötü yorumlarınızı buraya benimle paylasmanızı istiyorum. Cilt tedavisinde oldugum icin herhangi pudra fondoten vs suan kullanamıyorum 1 ay sonra inşallah. O yüzden önden almak istiyorum ki yerine otursun. Yüzde mat duran fondoten, veya fondoten sürmediginizde sadece klasik pudra sürüldügünde yine mat durmasını istiyorum. Birde memnun kaldıgınız göz altı kapatıcısı hakkında fikirlerinizi paylasırsanız cook sevinirim cunku en kısa zamanda alacagım. Boyle bildiginiz memnun kaldıgınız veya kalmadıgınız yine yazarsınız ona gore berbart degerlendirip alabilirim simdiden tesekkürler:KK55:

Mac studio fix pudrasini kullanıyorum kapaticiligi ve durusu cok güzel. Prolongwear kapaticisindan memnunum birde. Studio fix fluid fondotenide guzel ama cilt tipine göre macten seçmeni öneririm. Benmmkine pek gitmedi sanki sevmedim sonradan sadece düğünmde kullanmk icin almstm cilt tipim kuruya dönük.

Mac benimde vazgeçilmezlerim arasında canım özellikle pudrası ve gözaltı kapatıcısı 3 yıldır değiştirmeden kullanıyorum bitmeye yaklaştı mı hemen stoklarım :) studıo fix pudra ve studıo finish concealer ikisinden de çok memnunumm ve tavsiye ederimm

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 197
Mac studio fix pudrasini kullanıyorum kapaticiligi ve durusu cok güzel. Prolongwear kapaticisindan memnunum birde. Studio fix fluid fondotenide guzel ama cilt tipine göre macten seçmeni öneririm. Benmmkine pek gitmedi sanki sevmedim sonradan sadece düğünmde kullanmk icin almstm cilt tipim kuruya dönük.

Sağol canım öyle yapacagım

Mac benimde vazgeçilmezlerim arasında canım özellikle pudrası ve gözaltı kapatıcısı 3 yıldır değiştirmeden kullanıyorum bitmeye yaklaştı mı hemen stoklarım :) studıo fix pudra ve studıo finish concealer ikisinden de çok memnunumm ve tavsiye ederimm

Çook teşekkür ederim hayatım cok sagol

Mac ile tanıştıgımdan beri başka markadan ürün pek almıyorum desem yeridir:)

Çok çook nadir diğer markalara yönelirim.

En cok memnun kaldıklarından onerirmisin canım:KK200:

Tabi kii :)

Mac Face and body fondöten, Mac kaş rimeli beguile rengi, mac studio finish concelear(aşırı iyi kapatıcı), mac'in mat rujlarına bayılıyorum favori renklerim kinda sexy, velvet teddy ve ruby woo. Birde eyelineri çook çok güzel aşırı kalıcı.

Bunun dışında mac studio fix fluid fondöteni de çok güzel.
Mac in extreme dimension lash rimelinide kullanıyorum şu ara ondan da cok memnunum en sevdiğim özelliği ise hacimli gösterip kirpikleri birbirine yapıştırmaması oldu.

Mac'in ürünlerini gerçekten seviyorum özellikle renk skalasının geniş olması ve tenimle bütünleşmesi açısından cok sık tercih ettiğim bi markadır kendisi.

Sizde mağazaya gittiğinizde eminim kendinize uygun bir kaç ürün bulabilirsiniz.

Mac Face and body fondöten, Mac kaş rimeli beguile rengi, mac studio finish concelear(aşırı iyi kapatıcı), mac'in mat rujlarına bayılıyorum favori renklerim kinda sexy, velvet teddy ve ruby woo. Birde eyelineri çook çok güzel aşırı kalıcı.

Mac in extreme dimension lash rimelinide kullanıyorum şu ara ondan da cok memnunum en sevdiğim özelliği ise hacimli gösterip kirpikleri birbirine yapıştırmaması oldu.

Mac'in ürünlerini gerçekten seviyorum özellikle renk skalasının geniş olması ve tenimle bütünleşmesi açısından cok sık tercih ettiğim bi markadır kendisi.

Çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda gidip alıcam:KK49:

MAC ürünleri çok güzel ben de çok memnunum. özellikle pro long wear farları bir harike.

Bir de aşağıdaki sitede LOREAL ve MAYBELLINE ürünleri indirimde, müşteri hizmetlerinden çok memnun kaldım. temin edilemeyen ürün yerine 10 TL ye kadar pahalı ürün seçme şansı verdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayanlar mac kozmetik hakkında fikirlerinizi, iyi veya kötü yorumlarınızı buraya benimle paylasmanızı istiyorum. Cilt tedavisinde oldugum icin herhangi pudra fondoten vs suan kullanamıyorum 1 ay sonra inşallah. O yüzden önden almak istiyorum ki yerine otursun. Yüzde mat duran fondoten, veya fondoten sürmediginizde sadece klasik pudra sürüldügünde yine mat durmasını istiyorum. Birde memnun kaldıgınız göz altı kapatıcısı hakkında fikirlerinizi paylasırsanız cook sevinirim cunku en kısa zamanda alacagım. Boyle bildiginiz memnun kaldıgınız veya kalmadıgınız yine yazarsınız ona gore berbart degerlendirip alabilirim simdiden tesekkürler:KK55:

Merhaba , mac kozmetiğin studio fix fondoten ve face and body fondotenini kullanıyorum.Studio fix kapatıcılığı yüksek ve yapısı face and body ye göre daha kalın, face and body ise yapısı daha ince kapatıcılığı daha az .Ciltte leke yoksa ve parlak bir görünüm istiyorsanız face and body ama yok mat gibi porselen bi görüntü versin lekelerimde var kapatsın diyorsanız studio fix fondoten..Cildimde leke yok ama ben özel günlerde studio fix ve la prairie fontoten kullanıyorum.Bir de la prairie nin göz altı kapatıcısını kullanıyorum ,hayvarda içeriyor bakımda yapıyor fiyatı bütçenizi sarmıycaksa la prairie concealar derim.

mac fondoten almıstım yıllar önce. studio fixti sanırım, pompası ayrı satın alınandı. 3 -4 kez kullanıp arkadaşıma vermiştim. acayip petrol kokuyor gibiydi. ama rujları pigmentleri bazlar muhteşeem.

Acaba rica etsem cilt tonunuzu mesela esmer acik bugday koyu bugday beyaz gibi bir tanimla belirtip kullandiginiz fondotenin kodunu soyler misiniz...cunku yasadigim yerde deneyip alma sansim yok netten siparis vericem,uc aşağı bes yukari kendime uygun bise bulurum,face and body almak istiyorum..koyu bugday bir tonum var..

yerinde olsam estee alırdım, arada 30 tl falan var sanırım,üstelik şimdi netten alınca birsürü hediye de gönderiyor estee, 100 ml göz temizleme ve bakım kremi gönderdiler bana , bir de küçük boy ruj. Sonucta Mac' de Estee Lauder a ait bir kozmetk markası. Ama yinede sen bilirsin hepsini denemiş kullanmış biri olarak söylüyorum.

çoğunlukla kozmetikte mac kullanıyorum ve oldukça memnunum fiyat performans açısından hak ediyor bence

Back