Gerçekten zararlı midir okadar güzeller ki .. içim gitti . Kaçak fln mi kimac te ıhrac fazlası dıye bırsey mumkanı yok olmaz olamaz... o urunler o kadar pıs ortamlarda uretılıyorkı anlatamam... cnm en ıyısı mac magazalarından almak... yok mac pahalı ben hem guzel hem uygun urun ıstıyorum dersen de bayramda rossman gratıs watsons larda kozmetıklerde yuzde ellıye varan ındırımlerle cok uygun urunler alabılırsın
Sordum satan site sahibine msj attım bana ihraç fazlası yada ambalaj hatası var dediler ondan bi sormak istedimMac'in o kadar çok sahtesi var ki anlatamam.Kesinlikle almanızı önermiyorum.En iyisi kendi internet sitesinden veya mağazasından almak.
Ayrıca o ucuz Macleri kullanmamanızı öneririm.İçeriği belli olmayan,sahte ürünler çünkü.
cnm mac magazasına gıtsen oradakı urunlerın macle yakından uzaktan alakaları yok.. ben zararlı oldugunu bılıyorum ama sen alıp kullanırsan o da sana kalmısGerçekten zararlı midir okadar güzeller ki .. içim gitti . Kaçak fln mi ki
Vlla bnde allıgını aldım 3lü :) en açık rengi bile mükemmel :)Ben merak edip seftali rengi allığını almıştım.Kullandım bi süre fena değildi
rujlarda sıkıntı olmuyor sanırım ya bende arayıp bulamadığım renklerden aldım pazardan sürekli tazeliyorum diyemi bilmiyorum ne rnekte ne dudagımda bır sorun yaşamadımm ama belki cildim hassas değildir diye düşünüyorumbende meraktan pazardan rujunu aldım 5 tl gibi bir şeydi,kullaırmıyım cok, sanmam. öyle çantamda duruyor işte, kötü de değil aslında
oo nelerneler dünyaya gelmemiş 120li farlarına kadar heryerdelerr macten iyi çalışıyorlar nerdeseMac in sahresini de ilk defa duydum,iyi ki bu site var
banada gumruk kacagı dedıler the balm fara denk geldıgımde .Resmen farın yapısınaa kadarr fırcanın tugune kadar birebir aynı fıyatı 25 tldi arada uçurumlar olan bir miktar bu derken arkasına baktımki fabrıkası çin dıyor ve barkodları yokGerçekten zararlı midir okadar güzeller ki .. içim gitti . Kaçak fln mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?