• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Mac ihraç fazlası ürünleri kullanan varmı ?

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

h-y-l

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
125
74
13
29
Kızlar ben bişi sorcaktim size . Mac fln ürünleri çok uygun bazı yerlerde . 1. Kalite ürün ihraç fazlası diyorlar bu nedemk ? 2. Sorumsa kullanSam bisy olur mu cildime fln kullanan var mı ? Allah korusun kanser fln yapmaz dmi ? Çok takintiliyum bu konuda :( yardım edin lütfen aliyim mi sizce

mac te ıhrac fazlası dıye bırsey mumkanı yok olmaz olamaz... o urunler o kadar pıs ortamlarda uretılıyorkı anlatamam... cnm en ıyısı mac magazalarından almak... yok mac pahalı ben hem guzel hem uygun urun ıstıyorum dersen de bayramda rossman gratıs watsons larda kozmetıklerde yuzde ellıye varan ındırımlerle cok uygun urunler alabılırsın

Mac'in o kadar çok sahtesi var ki anlatamam.Kesinlikle almanızı önermiyorum.En iyisi kendi internet sitesinden veya mağazasından almak.

Ayrıca o ucuz Macleri kullanmamanızı öneririm.İçeriği belli olmayan,sahte ürünler çünkü.

mac te ıhrac fazlası dıye bırsey mumkanı yok olmaz olamaz... o urunler o kadar pıs ortamlarda uretılıyorkı anlatamam... cnm en ıyısı mac magazalarından almak... yok mac pahalı ben hem guzel hem uygun urun ıstıyorum dersen de bayramda rossman gratıs watsons larda kozmetıklerde yuzde ellıye varan ındırımlerle cok uygun urunler alabılırsın
Gerçekten zararlı midir okadar güzeller ki .. içim gitti . Kaçak fln mi ki

Mac'in o kadar çok sahtesi var ki anlatamam.Kesinlikle almanızı önermiyorum.En iyisi kendi internet sitesinden veya mağazasından almak.

Ayrıca o ucuz Macleri kullanmamanızı öneririm.İçeriği belli olmayan,sahte ürünler çünkü.
Sordum satan site sahibine msj attım bana ihraç fazlası yada ambalaj hatası var dediler ondan bi sormak istedim

cnm mac magazasına gıtsen oradakı urunlerın macle yakından uzaktan alakaları yok.. ben zararlı oldugunu bılıyorum ama sen alıp kullanırsan o da sana kalmıs

Hatta o İnstagram, Facebook gibi yerlerde satanlar, pazarlarda tezgahlarda satılan ürünler ihraç fazlası değil hatta ambalajı neden farklı diye sorduğunuzda işte Avrupa'da böyle üretiliyor diye bir cevap veriyorlar ki bu da ayrı bir yalan.
Çünkü ister MAC olsun ister Urban Decay, Chanel vb. sattıkları ürünlerin ambalajları her yerde aynıdır ülke veya kıta farkı olmaz.
En başta o ihraç fazlası denilen MAC'lerin ambalajları farklı rujları misal kurşun şeklinde bir ambalajı vardır ama o sahtelerin ki çok farklıdır.
İster Türkiye sitesini ister Amerika sitesini açın farkı göreceksiniz.
Bu sahte makyaj malzemelerinin içeriğine girmek bile istemiyorum mesela sahte rimel ve göz kalemleri gözde kalıcı hasara, körlüğe kadar gidebiliyor.
Rujlar bir diğer tehlike arz edeni çünkü yalayarak direkt vücuda karışıyor, fondöten ve pudralar ise uzun vadeli kullanımda cilt kanserine bile yol açabiliyor.
Herkesin MAC, Chanel vb. pahalı makyaj malzemesi olacak diye bir kaide yok indirim dönemlerinde Gratis'te satılan Gosh, The Balm gibi oldukça kaliteli markaları alabilirsiniz.
Keza Watsons'ta satılan Rimmel London ve Revlon'da gayet iyidir hatta Revlon'un fondötenini kullanıyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
Max Factor, L'oreal gibi markalar da indirime girdiğinde gayet uyguna geliyor.
Siz yinede sağlık bakanlığından onaylı, orjinal ürünler almaya çalışın aman sahtelerden uzak durun!

Mac in sahresini de ilk defa duydum,iyi ki bu site varEn Büyük KK

ay bizim pazarda bile mac satıyorlar
gerçek olma ihtimali yok yani
o uygun fiyatlı mac lerde aynı bizim pazardakiler gibi sahte...

Ben merak edip seftali rengi allığını almıştım.Kullandım bi süre fena değildi :KK48:

bende meraktan pazardan rujunu aldım 5 tl gibi bir şeydi,kullaırmıyım cok, sanmam. öyle çantamda duruyor işte, kötü de değil aslında

Kanmayın kızlar böyle şeylere. kendi official sitesinden veya mağazasından alın mutlaka.

macin sahte pudrasına denk geldim bildiğin un kurabiyesinden hallice sakince bırakıp uzaklaştım ordan . geçen yine tatlış gözüken farlara allıklara ya gerçekseğğ diye yakınlaştığımda naked 7,8 le karşılaştım malesef sahte oldugu o ürünlerin henüz çıkmamış olduğu kadar gerçek. :KK43: matte rujlardan memnun kaldım ama o ayrı. Dayanaamayıp aldıgım bir cok rujdan gayet memnun kaldım ama tavsıye edebileceğim bir durumda sayılmaz .

bende meraktan pazardan rujunu aldım 5 tl gibi bir şeydi,kullaırmıyım cok, sanmam. öyle çantamda duruyor işte, kötü de değil aslında
rujlarda sıkıntı olmuyor sanırım ya bende arayıp bulamadığım renklerden aldım pazardan sürekli tazeliyorum diyemi bilmiyorum ne rnekte ne dudagımda bır sorun yaşamadımm ama belki cildim hassas değildir diye düşünüyorum

banada gumruk kacagı dedıler the balm fara denk geldıgımde .Resmen farın yapısınaa kadarr fırcanın tugune kadar birebir aynı fıyatı 25 tldi arada uçurumlar olan bir miktar bu derken arkasına baktımki fabrıkası çin dıyor ve barkodları yok

kadıkoyde bir yerde 5 liradan mac rujlar vardı gerçek diye satıyorlar orjinal kullanan onun replika oldugunu zaten anlar lütfen bütçeniz yetmiyorsa çakmalarını almayın bayanlar sağlığınız daha onemli

Back