mac fondoten, la roche, estee lauder ürünlerimi satıyorum...

emmagreenbird

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
791
938
408
bir aralar ciddi cilt problemleri yaşıyordum ve o kadar çok ürün aldım ki.. sonuç olarak kullanmadığım bir kaç ürün var elimde eğer ilgilenenler olursa yardımcı olabilirim :) $1398798880704.jpg $1398798890542.jpg $1398799295493.jpg $1398799556694.jpg $1398799328586.jpg $1398799567626.jpg

mac fondoteni ağustos ayında izmirden almıştım yarıdan daha da fazlası duruyor.. ben 110 tl ye almıştım eğer ilgilenen olursa 40 tl ye vermeyi düşünüyorum.... :6::16:

Mac fondötenin rengi nedir acaba?
edit: gördüm nc25miş tam benim rengim:) bu aralar çok alışveriş yapmamış olsaydım kesin almak isterdim. Ama yinede 1 hafta boyunca satılmazsa almak isterim ayırtabilirsen tabi..

Son düzenleme:
yeşil olan ne,este'nin?
kaç ml.
Fyat?
Nezaman aldınız?
Tekin Acar faturası var mı?

35 yaş,sarkma karşıtı serum arıyorum.

estee lauder pore minimalist.. leke giderici ve gözenek küçültücü.. ocak 2014 te almıştım şu an fatursı yok ama tekin acara gittiğim zaman bir belge almaya çalışırım.

malesef sarkma karşıtı bir ürün değil daha çok cilt problemleriyle ilgili...

estee lauder pore minimalist.. leke giderici ve gözenek küçültücü.. ocak 2014 te almıştım şu an fatursı yok ama tekin acara gittiğim zaman bir belge almaya çalışırım.

malesef sarkma karşıtı bir ürün değil daha çok cilt problemleriyle ilgili...

Öyle bir ürürününüz var mı peki?

30 tl düşünüyorum. sizin düşündüğünüz fiyat nedir ? anlaşabiliriz ??

internette sürekli alışveri yaptığım bir sitede 38 lira
aslında düşündüğüm bir fiyat yok. duo yada k yı almak istiyordum uzun zamandır öyle bir sorayım dedim.

internette sürekli alışveri yaptığım bir sitede 38 lira
aslında düşündüğüm bir fiyat yok. duo yada k yı almak istiyordum uzun zamandır öyle bir sorayım dedim.

peki. benim aldığım fiyatla kıyas bir fiyat söylemiştim..
düşünürseniz o fiyatsa sitenizde ben de yardımcı olabilirim.

peki. benim aldığım fiyatla kıyas bir fiyat söylemiştim..
düşünürseniz o fiyatsa sitenizde ben de yardımcı olabilirim.

aslında şu an pek alacak durumum yok.fiyatını merak etmiştim sadece
biliyorum dışarda eczanelerde 50 küsür gibi bir fiyatı var

Back