- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 532
- 133
- Konu Sahibi yalanckarnca
-
yurt dışındaysan make up geek farlar var gayet beğeniliyor macin yarı fiyatına alınabiliyor. onları deneyebilirsin. Türkiye ye gönderimleri varken yurtdışı kozmetik yasağı olduğundan cesaret edip alamadım sonra da Türkiye ye gönderimi durdurdular.
Kızlar sizce macten far paleti oluşturmak mantıklı mi ? Malum biraz pahalı. Tek far fiyatina bi far paleti almak mümkün ama far paletlerimde yarim yamalak her rengi kullanamiyorum. Fikirlerinizi paylasirmisiniz ?
The balm al bari abla
Mac de paletleri kendiniz oluşturduğunuz için, sürekli kullanacağınız renkleri alırsınız.
Makyaj seviyor ve biraz da uzmanlaşmaya başladıysanız mac den şaşmayın derim.
Bence mantıklı çünkü ben yavaş yavaş beğendiğim sık kullanacağım renkleri alıyorum refill olarak alınca biraz daha uygun oluyor.
Bir de Urban Decay'ın far paletlerinden memnunum naked ve naked 3 paleti çok kullanışlı gözüm şimdi de tamamı mat olan basics paletlerinde :)
Aynen bende kullncagm renkleri almak bittikce yenilemek istiyorumm bana biraz tekli alinca pahali gibi geliyor ama far paleti alip 3 4 renk kullanp digerlerini kullanmayncada degisn bisey yok yine palet alıyorsun. Nakedler nerde satılıyor ki? bende cok begeniyorum aslında o renklerde tam benlik.
Sephora mağazalarında canım:)
valla ben sırf pahalı diye http://hatunguncesi.com/mac-farlara-muadil-farlar.htn buradaki gibi bir şey yaptım. gayet de güzel oldu. muadilleri varken aslına pek yanaşmıyorum :)
Kızlar sizce macten far paleti oluşturmak mantıklı mi ? Malum biraz pahalı. Tek far fiyatina bi far paleti almak mümkün ama far paletlerimde yarim yamalak her rengi kullanamiyorum. Fikirlerinizi paylasirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?