mac far

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Kızlar sizce macten far paleti oluşturmak mantıklı mi ? Malum biraz pahalı. Tek far fiyatina bi far paleti almak mümkün ama far paletlerimde yarim yamalak her rengi kullanamiyorum. Fikirlerinizi paylasirmisiniz ?

Mantıklı değil.Çünkü hayvan deneyleri yapıyor yazıktır günahtır...Onun yerine jane iredale,bellapierre ya da zao organik alın... Ya da hayvan deneyi yapmayanlardan diğer markalardan...

yurt dışındaysan make up geek farlar var gayet beğeniliyor macin yarı fiyatına alınabiliyor. onları deneyebilirsin. Türkiye ye gönderimleri varken yurtdışı kozmetik yasağı olduğundan cesaret edip alamadım sonra da Türkiye ye gönderimi durdurdular.

Maalesef Türkiye deyim canimm : )

Kızlar sizce macten far paleti oluşturmak mantıklı mi ? Malum biraz pahalı. Tek far fiyatina bi far paleti almak mümkün ama far paletlerimde yarim yamalak her rengi kullanamiyorum. Fikirlerinizi paylasirmisiniz ?

Bence mantıklı çünkü ben yavaş yavaş beğendiğim sık kullanacağım renkleri alıyorum refill olarak alınca biraz daha uygun oluyor.
Bir de Urban Decay'ın far paletlerinden memnunum naked ve naked 3 paleti çok kullanışlı gözüm şimdi de tamamı mat olan basics paletlerinde :)

Mac de paletleri kendiniz oluşturduğunuz için, sürekli kullanacağınız renkleri alırsınız.
Makyaj seviyor ve biraz da uzmanlaşmaya başladıysanız mac den şaşmayın derim.

Mac de paletleri kendiniz oluşturduğunuz için, sürekli kullanacağınız renkleri alırsınız.
Makyaj seviyor ve biraz da uzmanlaşmaya başladıysanız mac den şaşmayın derim.

Bende öyle düşündüm çünkü genelde kullandığım renkler belli pek ciZgi dışına çıkmıyorm biraz pahali diye düşündgmden fikir almak istedim yinede teşekkürler

Aynen bende kullncagm renkleri almak bittikce yenilemek istiyorumm bana biraz tekli alinca pahali gibi geliyor ama far paleti alip 3 4 renk kullanp digerlerini kullanmayncada degisn bisey yok yine palet alıyorsun. Nakedler nerde satılıyor ki? bende cok begeniyorum aslında o renklerde tam benlik.

Sephora mağazalarında canım:)

fiyatlarını sonuna kadar hak ediyorlar, şu ana kadar 4 lü 2 adet palet yaptım çok memnunum

E="yalanckarnca, post: 42911557, member: 511269"]Kızlar sizce macten far paleti oluşturmak mantıklı mi ? Malum biraz pahalı. Tek far fiyatina bi far paleti almak mümkün ama far paletlerimde yarim yamalak her rengi kullanamiyorum. Fikirlerinizi paylasirmisiniz ?[/QUOTE]
Gonul rahatligiyla alabilirsiniz. Ürünler hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Insan ten dokusuna en yakın pamuk mendillerde testler yapılıyor. Ayrıca evet biraz pahali olabilir ama sağlığınız için para veriyorsunuz. Ayrıca renkleri siz seçiyorsunuz. Palet içiniz bittiğinde yine Refill alıp değiştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…