Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.279
83
40
Merhaba,
Konumu bilenler biliyor. Kamera kayıtlarını izlemem gerekiyor ama Mac Pro bilgisayarda izleyemedim. Quick Time player var ama açmadı. Bugün en az 3 program yükledim yine açılmıyor çalıştıramadım ::KK43: Uzantısı dav. Bir de VLC yükledim yine açmadı.
Bir arkasımın arkadaşı Windows Media Playsr yüklesin o çalıştırır demiş ama denedim yükleyemedim. Mac olunca zor :/
Görüntüleri bir an önce izlemem gerekiyor. Bilgisi olan bir arkadaş var mı?

sizin konunuza ben link bırakmıştım oradakileri aynen uygulayın açılır. youtube da anlatmışlar uygulamalı. vlc player ile.

Avdshare diye bir program var, kullanmadım ama windows ve mac için versiyonları var web sitesinde. Online Dav Converter diye aratırsanız, Google'da 3. sırada çıkıyor. Ona bir bakın isterseniz.

O kamera kayıtlarını izlemek için farklı bir program gerekiyor. Bu işten anlayana birine git ama ben kendim yapıcam dersen biraz uğraşman lazım. Ben olsam sabredemez bilgisayarcıya giderim.

Avdshare diye bir program var, kullanmadım ama windows ve mac için versiyonları var web sitesinde. Online Dav Converter diye aratırsanız, Google'da 3. sırada çıkıyor. Ona bir bakın isterseniz.
Teşekkür ederim. Şu internet kafede halledemezsem son çare onu da denerim.

Back
X