Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Mac ayarinda kapatici

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
Kizlar benim yasadigim yerde mac magazasi yok netten alma gibi bir sansimda yok ozellikle yuzumdeki sivilce lekelerini kapatmak icin bir kapatici istiyorum mac in kapaticiligi cok iyi onun ayarinda onerebileceginiz bir kapatici var mi fondoten degil yalniz kapatici istiyorum fiyati 40-45 i gecmesin butcem en fazla o kadar yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden

Canimm mac ile ilgili yorumlari bende okumustum herkes memnundu . benim goz cevremde kapatlck bsey yok ama sadce makyajim daha aydnlk dursun diye alacagim icin haffif kapaticilar tercih ettim. Tabi yuzumde bir sivilce cktiginda filan hemrn onun ustne de suruyorm onu kapatiyor maybelline.
Birde yogun kapaticilik icin flormarin bir tanr kapatihisi varmis mac e benzetenler vardi ne derece dogru bilemiyorum ama .)

Bu arada canim the balm in kapaticisi ile ilgili de yorumlar olumlu . Fiyati 40 tl imis ama the balm urunleri gratislerde surekli %30,%40 indirime giriyor. Ona da bakabilirsin :-)

ay çok saol canım ama maalesef bizim buralarda gratis de yok nası memleket yahu:KK5: maybelline dediğin affinote mi canım flormarın bitane var likit ama çok kapatıcılığı yokmuş diye duydum belki de bu başkadır:26:

ay çok saol canım ama maalesef bizim buralarda gratis de yok nası memleket yahu:KK5: maybelline dediğin affinote mi canım flormarın bitane var likit ama çok kapatıcılığı yokmuş diye duydum belki de bu başkadır:26:

Rica ederm canim . Benim dedigim likit degil mac gbi kutuda. Flormar full coverage concealer diye geciyor :-)

X