- 20 Haziran 2020
- 7
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi petek24077
Merhaba mabeled krem kullanan arkadaşlar varmı? teşekkürler şimdiden
Sivilceli ciltler ve çözümleri kategorisinde insanların yüzünde tam tersi etki yaparak sivilceyle dolduran bir kremi soruyorsunuz. Ben söyleyim size bu krem hakkında çok şikayet okudum şikayetvar sitesine girip siz de yorumları okuyabilirsiniz. İnsanlar yüzlerinin yandığını, alakasız yerlerde bile kistik sivilceler çıktığını, kaşıntı ve kızarıkların olduğunu yazmışlar. Yüzlerce kişi aynı dertten muzdarip. İnstagram sayfalarında da yorumları kapalı. Siz bakın okuyun ondan sonra karar verin bu kreme. Tabi reklam için gelmediysen
Ünlülerin öyle basit bir kremi kullandığını mı düşünüyorsun gerçekten? Onların tek amacı para kazanmak orda. Kullandıkları ürünler de gerçekten pahalı ve kaliteli ürünler. Nerende ne lekesi var ben yardımcı olmaya çalışayım sana, madem çözüm arıyorsun.Reklamla ilgim yok lekelerimden kurtulmak için tamamen yardım istiyorum evet yorumları kapalı şikayet vara da bakıyorum okadar ünlü öneriyorki bilemedim
Sevinirim kalçamda sivilce gibi birşey kabuklandı ve ben sürekli soyduğum için yaralar yayıldı ve kalıcı hale geldi aslında cilt doktoruna da gitmedim pande süreci olduğu için ne yapabilirim araştırıyorum
Eğer kurumuş şekilde yaralar varsa bunların sağlıklı iyileşmesi için pomad tarzı cildi yenileyici merhemler sürün. En bilindik ve uygun fiyatlı olanları yazayım, eczaneden alın.
Bepanthol merhem, madecassol, hametan yara iyileşmesine yardımcı olur.
La roche posay cicablast baum bu konuda iyidir.
Hala aktif sivilceleriniz varsa sivilce kurutucu bir ürün kullanın.
bioderma sebium global sivilce üzerine lokal olarak uygulayın veya dermoskin acgun mask refining krem de olabilir.