- 23 Mayıs 2019
- 643
- -46
- 98
- Konu Sahibi yyenibiriileri
Bazı sebeplerden dolayı evden çalışmak zorundayım ama maaşlı homeoffice bir iş bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok yoruldum iş aramaktan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya maalesef homeoffice’e mecburum ben. Acil olarak da iş bulmam gerekiyor. Nereden nasıl bulacağım bilmiyorumBen öyle çalışıyorum da çok da güzel bir şey değil. Mesai kavramı yok, iş ile özel hayatı ayıran bir çizgi yok. Bazen keşke normal bir işe gitseydim 5 te çıksaydım kafam rahat olsaydı diyorum.
Freelance için iyi bir bilgisayarda video ya da fotoğraf editörlüğü ya da kodlama bilmek gerekiyor. Maalesef cok bi bilgim yokBu arada maaşlı homeoffice ten önce ilgi alanınızda sağlam bir portfolyo için freelancer iyi olur. Yoksa maaş asgari ücret oluyor.
sarı siteden bakabilirsiniz .çağrı merkezi , musteri hizmetleri gibi işlere bakabilirsinizBazı sebeplerden dolayı evden çalışmak zorundayım ama maaşlı homeoffice bir iş bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok yoruldum iş aramaktan.
Size bir is teklifim var bu evden cikmadan her ay artan maaşlarimiz var sirketimizin verdigi kabul ederseniz size daha ayrintili mesaj atabilirimBazı sebeplerden dolayı evden çalışmak zorundayım ama maaşlı homeoffice bir iş bulamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Çok yoruldum iş aramaktan.
Nedir Bilgi alabilir miyimSize bir is teklifim var bu evden cikmadan her ay artan maaşlarimiz var sirketimizin verdigi kabul ederseniz size daha ayrintili mesaj atabilirim
MuneSize bir is teklifim var bu evden cikmadan her ay artan maaşlarimiz var sirketimizin verdigi kabul ederseniz size daha ayrintili mesaj atabilirim