kızlar fikrinize ihtiycm var. 4 senedir ön muhasebede çalışıyorum aldığım ücret asgari ücret zaten, sürekli maaşım geç yatıyor. benim bildiğim maaşın bi günü vardır 1 ile 5 arası yatar 10 ile 15 arası yatar ne bilim ay sonu yatar 10 gün 15 gün geciktrilmez. Herkesin bi düzeni var ev gecindiriyo borçları var ödemesi gereken faturaları var özel ihtiycları var. İlk zamanlarda söyledim faturalarm birikiyo ödemem lazım faiz biniyo diyip biraz sıkıştırdım ama 2 3 ay düzenli yatırdı ondan snra yine bozuldu ödeme tarihleri. evleneli 2.5 sene oldu eve para vermek zorundayım eşime destek olmak zorundayım yine düznsiz yatıyor maaşım. pandemi girdi araya anlıyorum herkes zorlanıyo bu dönemde ama 1 tane işçi çalıştıyosun ofisinde o benim zaten, asgari ödüyosun oda koymaz patrona. En güzide villa da oturuyo nef evlerinde 2 3 tane dairesi var altında son model araba kızı yurtdışnda okuyo ama işçine geldiği zaman maaş yok. Sürekli maaşımı istemekten yoruldum ödemelrim var maaşımı yatırırmısınz demekten yoruldum ben bıktım o bıkmadı.
akıl verin , şimdi çıksam hiç bir kuruş alamıcamm, bebek düşünüyrz eğer olursa 7 ay çalışıp hiç dğilse devletten para alım diyorum çnkü iş yeri bi kuruş bile vermez. Onlarda çıkarmaz beni işten 15bine yakın tazminat ödicekler hesaplamalarıma göre haytta beni çıkartmazlar korkulardan. Napıcam yardım edin nolur ya bunaldım artk sürekli geç yatıyor maaşım.
akıl verin , şimdi çıksam hiç bir kuruş alamıcamm, bebek düşünüyrz eğer olursa 7 ay çalışıp hiç dğilse devletten para alım diyorum çnkü iş yeri bi kuruş bile vermez. Onlarda çıkarmaz beni işten 15bine yakın tazminat ödicekler hesaplamalarıma göre haytta beni çıkartmazlar korkulardan. Napıcam yardım edin nolur ya bunaldım artk sürekli geç yatıyor maaşım.