derde bak ya, başka işim yokta bu sıcakta bi saat bedava kahve için sıra beklicem
bedavada değil üstelik sanırsam
canım her fincan için bir tepeleme tatlı kaşığı kahve koyacaksın ve kahvenin suyu soğuk olacak şekerini atıp şöööyle bir karıştırıp en küçük göze en kısık ateşe koyacaksın.kahvenin suyu ılık olursa çiğ kalıyor kahve.ben çikolatalı severim ve fincanı elektrikli göze direkt koyarım.fincanın dibine 1 çay kaşığı nutella koyarım kendi kendine pişer çok güzel oluyor tavsiye ederim"Kahvenin kilosunu 25 liradan satışa sunduklarını kaydeden Billur, normal zamanlarda 1 ton 200 kilo kahve sattıklarını, bayramlarda ise bu rakamın günde 2.5- 3 tona çıktığını söyledi."
Kahve bedava değil tabii ki. Kilosu 25 tl ; 100 gramı 2.50 tl den satışını yapıyorlar. Sıra çok uzun gibi dursa da İstanbul Eminönü ne gidince kurukahvecilerde de bu kadar sıra normal günde bile oluyor.
Neden beklenir ki o sıra derseniz ; sıcak mis gibi kokan kahve kokusu cezbediyor insanı , ya dur bir 100 gram en azından ben de alayım diyorsunEv ahalisi mahrum kalmasın , eve götürünce o koku sarıyor ya etrafı. Tek farkı o.
Bu aralar elimin ayarı mı bozuk ne , yaptığım kahveleri beğenmiyorum. Püf noktası bilen konunun altına iliştiriversin olur mu
canım her fincan için bir tepeleme tatlı kaşığı kahve koyacaksın ve kahvenin suyu soğuk olacak şekerini atıp şöööyle bir karıştırıp en küçük göze en kısık ateşe koyacaksın.kahvenin suyu ılık olursa çiğ kalıyor kahve.ben çikolatalı severim ve fincanı elektrikli göze direkt koyarım.fincanın dibine 1 çay kaşığı nutella koyarım kendi kendine pişer çok güzel oluyor tavsiye ederim