- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
Arkdaslar hıcbırınızın hakkını odeyemem ılk gebelıgımden bu yana sıtedeyım.Hergun aktıf olmaya calsııyorum.Yasadıgım sıkıntıları doktor hastane tecrubelerımı paylastım,paylastık.Cok uzgunum kaybettım bu sefer kalp atıslarını da duymustum ve ıkızdıler ama bugun bır saat once doktor kalbı atmıyor dedı.Zaten basından berı lekelenmelı kanamalı bol progestanlı bır donem gecırdım.Garptır ıcımde öldüğü zaman bunu hıssedıyorum da..bu ıkıncı oluyor ılkının kalbı de atmamıstı bundan umutluydum.sımdı yana yana bundan sonra tekrarlayan dusuklere bakacak ıyı bır doktor arayısındayım.Ikı senedır zaten hıc ıyı ılgılı bılgılı hastasını onemseyen ,aynı soruları ellı kez aynı muayene gununde sormayan zahmet edıp bır kenara hastasını not edebılecek takıbını yapabılecek bır doktor bulamadım ben..
Bana ılkının kalbı atmayıp bunun kalbı attıgı ıcın sanslı oldugumu ,bebegın gelısımının normal oldugunu hamıle kalmamda sorun olmadıgı anlamına geldıgın ıve esimin arastrılması gerektıgıını soyledı en son.yarın kurtaj da olucam cok mutsuuzum.aynı durumdan muzdarıp arkadaslar bana bır yol gosterıp umut olun ne olur..
Bana ılkının kalbı atmayıp bunun kalbı attıgı ıcın sanslı oldugumu ,bebegın gelısımının normal oldugunu hamıle kalmamda sorun olmadıgı anlamına geldıgın ıve esimin arastrılması gerektıgıını soyledı en son.yarın kurtaj da olucam cok mutsuuzum.aynı durumdan muzdarıp arkadaslar bana bır yol gosterıp umut olun ne olur..