• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

M-L Beden Hamile Giysileri

mercimek2013

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
20
1
6
İstanbul
Arkadaşlar hamile kıyafetlerimi satıyorum ilgilenenlere duyrulur :)
$2.jpg Lacivert elbise 38 beden 85 kiloya kadar rahat giyiliyor :), göğüs altında ipi var ayarlanabilir. Boyu dizaltı.Fyatı 20 TL

$kýrmýzý elbise.jpg Kırmızı elbisem 40 beden,yanardan ipi var arkada bağlanıyor-ayarlanabilir. Boyu dizaltı. Fiyatı:15 TL

$siyah pantolon.jpg 38 beden, boyum 1.72 ona göre boyunu değerlendirin:) göbek altında kalıyor lastikli kısmı yine belde lastiği var ayarlanabilir Fiyatı:5 TL

$lohusa külodu.jpg tek kullanımlık lohusa külodu tabiki kullanılmamış :) biraz fazla almışım ama hastanede çok işe yarıyor tavsiye ederim l beden içinde 3 tane var. Fiyatı:5 TL

$body.jpg bu da erkek anneleri için body m beden fiyatı 5 TL.

$tunik.jpg bu da yazlık cıvıl cıvıl tuniğim :) taytla giyiyordum popoyu örtüyor. yanlardan ipi var arkadan bağlanıyor-ayarlanabilir fiyatı 5 TL.

Şimdilik bu kadar ekleyebildim malum oğlum pek rahat bırakmıyor evde de yalnızım :) Öpüyoruuum :54:

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 88
40 beden hamile gecelik/elbise fiyati 10 TL yaz hamileleri icin guzel bir firsat :) omuzlarindan citcitli yani emzirme acisindan rahatca kullanilabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397843309421.jpg
    $1397843309421.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 53
Back